Σάββατο 4  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν στήριζε Μητσοτάκη - «Είχα γράψει για αυτόν όταν διεκδικούσε την ηγεσία της ΝΔ»

 

«Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά» - «Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση»

 
kasselakis_xr
Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα άρθρο του -υποψηφίου πλέον προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος στο κείμενό του εκφραζόταν με θετικά λόγια για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουλίου 2023 στην αγγλόφωνη έκδοση της «Καθημερινής» ο κ. Κασσελάκης γράφοντας για το ενδεχόμενο ανάκαμψης της προοδευτικής παράταξης στην χώρα μετά τα απογοητευτικά ποσοστά των εκλογών έγραφε μεταξύ άλλων για το πώς πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος εκπροσωπώντας την ομογένεια αναφερόμενος μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως έλεγε «αυτή δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και, τέλος, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έγραψα ένα κείμενο υποστήριξης γι' αυτόν στον Εθνικό Κήρυκα, ενώ διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθα επίσης να γνωρίσω την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μου αφιέρωσε χρόνο για να καταλάβει την ιστορία και τις αξίες μου και με κάλεσε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα αντάλλαγμα. "Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν εσένα εδώ"».

«Εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστευα ότι με τον Τσίπρα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το αντίστοιχο Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας, ένα κόμμα που θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα μείγμα πολιτικών αλλαγών που θα κυμαίνονταν από διακομματικά νομοσχέδια για την οικονομία και τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης μέχρι προοδευτικές προστασίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη στέγαση, τη φτώχεια κ.λπ. Πέρασα σημαντικό χρόνο με τον Τσίπρα τον Ιούνιο, κάνοντας εκστρατεία σε όλη τη χώρα, και δεν μετανιώνω καθόλου που αφιέρωσα το χρόνο, την ενέργεια και τα προσωπικά μου κεφάλαια για να υποστηρίξω τη "δημοκρατική" μας υπόθεση», έγραφε μεταξύ άλλων.
https://www.protothema.gr/politics/article/1406815/stefanos-kasselakis-otan-stirize-mitsotaki-eiha-grapsei-gia-auton-otan-diekdikouse-tin-igesia-tis-nd/
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021