Σάββατο 4  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Στάθης Θεοφυλακτίδης -  ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Στάθης Θεοφυλακτίδης -  ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Στάθης Θεοφυλακτίδης (αλίευσις διαδικτύου).

 ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη, από όλες τις φίλες και φίλους στο FB, που ακούσια παραπλάνησα, με τη ΜΗ απενεργοποίηση τα τελευταία 4 έτη, παλαιότερης σελίδας μου, που με εμφανίζει ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, με τον τότε συνδυασμό του κ. Γιώργου Κασαπίδη - «Αλλάζουμε Πορεία».
Την τελευταία ημέρα, ξεκίνησε από ανάρτηση φίλης στην εν λόγω σελίδα, ένα πλήθος ευχών αγάπης και υποστήριξης, για έναν προεκλογικό αγώνα, τον οποίο όμως εδώ και πολλούς μήνες, έχω δηλώσει σε φίλους, συγγενείς αλλά και στους επικεφαλής των συνδυασμών, που μου έκαναν την τιμή να ζητήσουν να συμπορευθούμε, πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν προτίθεμαι να δώσω.
Νοιώθω ενεργός πολίτης, μέσα από τις ΑΜΙΣΘΕΣ και μη προνομιούχες θέσεις που υπηρετώ, ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής του Δ. Εορδαίας, της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, γεγονός το οποίο με «γεμίζει» αλλά και μου στερεί ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της καθημερινότητάς μου. Παρακολουθώντας τις δηλώσεις υποψηφιότητας ΟΛΩΝ των συνδυασμών, πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, με ιδιαίτερη χαρά, αναγνωρίζω αξιοσέβαστα πρόσωπα, με μεγάλες ικανότητες και διάθεση για κοινωνική προσφορά, γεγονός που μου προκαλεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», ποια ή ποιον να επιλέξω.
Είμαι σίγουρος πως τον ίδιο ευχάριστο «πονοκέφαλο» θα έχουν πολλές και πολλοί συμπολίτες μου. Με την ευχή να εκλεγεί η/ο καλύτερη/ος υποψήφια/ος για τον τόπο στον οποίο διαβιούμε εύχομαι σε όλες και όλους, που θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών, καλή επιτυχία!
Μια τεράστια συγγνώμη και πάλι και απεριόριστη ευγνωμοσύνη, στις φίλες και φίλους, που έσπευσαν να με υποστηρίξουν στην εξ αμελείας μου, παραπλάνησή τους.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021