Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο “ξεκράνωτος” πρώην Υφυπουργός Μεταφορών της ανύπαρκτης “τηλεδιοίκησης”

Ο “ξεκράνωτος” πρώην Υφυπουργός Μεταφορών της ανύπαρκτης “τηλεδιοίκησης”

Αλίευσις fb - Νικόλαος Κωτίδης

Ο πρώην υφυπουργός μεταφορών και γνωστός προωθητής θεμάτων της Κοζάνης όπως η νέα σιδηροδρομική γραμμή Ιεροπηγής (Καστοριάς) - Θεσσαλονίκης,
ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ !!!!
Ο “ξεκράνωτος” πρώην Υφυπουργός Μεταφορών της ανύπαρκτης “τηλεδιοίκησης”
Υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος που να λέει ότι η τήρηση του ΚΟΚ (πχ ζώνη ασφαλείας, κράνος) είναι μόνο για τους άλλους και ποτέ για τους υπουργούς – υφυπουργούς Μεταφορών, ειδικά αν αυτοί προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία;;;
Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται από τους άλλους όχι από τους πολιτικούς, έτσι κ. Παπαδόπουλε;
«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια» λέει ο σοφός λαός κι εμείς θα το παραφράσουμε λέγοντας πως το ίδιο ισχύει και με τους κανόνες ενός κράτους, δεν αρκεί να τους θέτουν οι πολιτικοί αλλά πρέπει πρώτοι εκείνοι να τους τηρούν.
Από τον κανόνα δεν εξαιρείται ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών της προηγούμενης Κυβέρνησης Μητσοτάκη και υπουργοποιημένος άλλες δυο φορές από τους κυρίους Σαμαρά και Καραμανλή, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, νυν Βουλευτής Κοζάνης με την Νέα Δημοκρατία.
Η κάμερα του cretanews τον «συνέλαβε» στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στην Βουλή, να οδηγεί δίκυκλο χωρίς να φορά κράνος.
Ο συνοδηγός πίσω του φορά αλλά ο κ. Παπαδόπουλος αγνοεί τον ΚΟΚ, επιδεικτικά. Κι όπως φαίνεται μάλιστα στη φωτογραφία οδηγεί κι έχει πιάσει και ψιλή κουβεντούλα με τον άνδρα που τον συνοδεύει.
Και θα μας πείτε στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά πέριξ της Βουλής υπάρχουν τόσοι αστυνομικοί δε βλέπει κανείς τον πρώην υφυπουργό-παραβάτη; Ε και;
Το πολύ πολύ να τους πει εκείνος σε αυστηρό τόνο, αν τον σταματήσουν: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και να μείνει εκεί το θέμα ή στη χειρότερη περίπτωση να μεταφερθεί σε ανώτερο επίπεδο στην ΕΛΑΣ και στο αρμόδιο Υπουργείο και να μπει κάτω από το χαλί η παράβαση.
Το έχουμε εξάλλου ξαναδεί να συμβαίνει με το γιο άλλου υπουργού του κ. Μητσοτάκη στην κατοχή της παρέας του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά όπου στο τέλος βρήκε το μπελά του ο αστυνομικός που τους εντόπισε.
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής είχε ανεβάσει μόνος του μάλιστα στα social φωτογραφία που φαινόταν ότι δεν φορούσε την ζώνη ασφαλείας στο όχημα του, την ίδια στιγμή που χρησιμοποιούσε και την γνωστή “πατέντα” για να μην κάνει “μπιπ – μπιπ” το πολυτελές όχημα προειδοποιώντας ότι δεν φοράς ζώνη.
Και από αυτούς ακριβώς περιμέναμε εμείς να διασφαλίζουν την… ασφάλεια στα τρένα!!! Πόσο καλά πήγε, αλήθεια, όλο αυτό;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
22-07-2023
Ν.Χ.Κ.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021