Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Διεργασίες, εξελίξεις και οδύνες τοκετού, διά την υποψηφιότητα Κεντροαριστερού σχήματος εις το Δήμο Εορδαίας

Διεργασίες, εξελίξεις και οδύνες τοκετού, διά την υποψηφιότητα Κεντροαριστερού σχήματος εις το Δήμο Εορδαίας

Διεργασίες, εξελίξεις και οδύνες τοκετού, διά την υποψηφιότητα Κεντροαριστερού σχήματος εις το Δήμο Εορδαίας.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ο κ. Καραβασίλης, η ομάδα του και όχι μόνον) που ανακατεύτηκαν με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου, δημιούργησαν μύρια προβλήματα στις διαδικασίες.

Από την άλλη, στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ οι κεντρικές εξελίξεις με την ανάδειξη νέου αρχηγού λειτουργούν αρνητικά για κατέβασμα υποψηφίου εις την Εορδαίαν.

Ο χώρος άντλησης ψηφοφόρων στα δυο κόμματα είναι κοινός, από την ίδια δεξαμενή και ενώ θα έπρεπε να κινηθεί μια γρήγορη διαδικασία, δεδομένου ότι υπήρχε θετική ενέργεια για την κάθοδο συνυποψήφιου, οι παλινδρομήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε πρασινομπλέ σενάρια (Εορδαία) δημιουργούσαν προβλήματα.

Εδώ εμφανίζεται και ο κ. Σπύρος Ιωακειμίδης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν, επί θητείας Ι. Ανδρεάδη, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Κοζάνης, διεκδικεί την υποψηφιότητα του Δημάρχου στις εκλογές του Οκτώβρη, φιλοδοξώντας να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο με την ευρεία έννοια. Κρατείστε το αυτό.

Η Πτολεμαΐδα μπροστά! Σε ένα κάλεσμα στους Δημοκρατικούς Πολίτες, στο Προοδευτικό κομμάτι της Εορδαίας, στους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του καινοτόμου πνεύματος, της επιχειρηματικότητος, στους οικογενειάρχες, στα παιδιά που έφυγαν και σε αυτά που ήδη το σκέφτονται, στους ανέργους, σ’ αυτούς που στερούνται τα προς το ζην.

Δεν είναι λίγος ο χρόνος, λιονταρίσια ψυχή θέλει.

Έχει την εμπειρία.

Είναι επιχειρηματίας, πράγμα που τον κάνει να λαμβάνει αποφάσεις και να κινείται γρήγορα, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τη θέση του, με βάση τις μεταβολές στο γίγνεσθαι.

Έχει καλό πολιτικό λόγο.

Πολιτική συγκρότηση.

Και είναι μαχητικός.

Όλα αυτά συνιστούν ένα πεδίον δόξης λαμπρό.

Το στοίχημα είναι να μπορέσει να εκφράσει τις ανησυχίες και την αγωνία της Πόλεως, σε σχέση με τον απερχόμενο που όλοι γνωρίζουμε τι εκφράζει (ζε) - τώρα και τότε.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021