Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τζο Μπάιντεν: Ο «creepy Joe» ξαναχτύπησε - Viral το βίντεο που φιλάει και... μυρίζει μικρό κοριτσάκι

Τζο Μπάιντεν: Ο «creepy Joe» ξαναχτύπησε - Viral το βίντεο που φιλάει και... μυρίζει μικρό κοριτσάκι

 

Τρομοκρατήθηκε το παιδί και του γύρισε την πλάτη - Για την πιο ανατριχιαστική και αηδιαστική κίνηση του Τζο Μπάιντεν κάνουν λόγο στο Twitter

 
biden-paidaki
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, 
 
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την αναχώρηση του Αμερικανού προέδρου από το Ελσίνκι της Φινλανδίας, επόμενο σταθμό του μετά την παρουσία του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Δείτε το βίντεο:
Όπως φαίνεται στα πλάνα, το μικρό κορίτσι φαίνεται να είναι μέχρι και τρομαγμένο από την κίνηση του 80χρονου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στο παρελθόν έχει επικριθεί σφόδρα για τη στάση του απεναντι σε ανήλικα κορίτσια.

Ευτυχώς η τουλάχιστον άβολη στιγμή για το μικρό παιδί διήρκησε λίγα δευτερόλεπτα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κατευθύνεται στη συνέχεια σε άλλους εργαζομένους της αμερικανικής πρεσβείας στη Φινλανδία που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Το Twitter πήρε «φωτιά»

 
Όπως ήταν αναμενόμενο οι κινήσεις του Μπάιντεν προς το μικρό κορίτσι προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες - ανάμεσά τους και πολιτικοί αντίπαλοι του Αμερικανού προέδρου - να κάνουν λόγο για την «πιο ανατριχιαστική» και «πιο αηδιαστική» στιγμή του 80χρονου πολιτικού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν ο Μπάιντεν έχει χαρακτηριστεί «creepy Joe» για όσα έχει πει και όσα έχει κάνει προς ανήλικα κορίτσια τα οποία έφερε σε δύσκολη θέση όταν για παράδειγμα τον Οκτώβριο του 2022 είχε συμβουλεύσει νεαρή κοπέλα «καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» ή όταν τον Μάρτιο του ίδιου έτους είχε πει το ίδιο σε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί στο στόμα που είχε δώσει στην εγγονή του τον Μάιο του 2020.
https://www.protothema.gr/world/article/1392742/tzo-baiden-o-creepy-joe-xanahtupise-viral-to-video-pou-filaei-kai-murizei-mikro-koritsaki/
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021