Παρασκευή 10  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Με «αγωγή… της αγνότητας» απαντά η ΝΙΚΗ στο θέμα των αμβλώσεων (Video)

Με «αγωγή… της αγνότητας» απαντά η ΝΙΚΗ στο θέμα των αμβλώσεων (Video)

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Νατσιός έκανε λόγο για την ανάγκη να ενταχθεί στα σχολεία, όχι μάθημα σεξουαλικής αγωγής, αλλά… «αγωγής της αγνότητας»!

 

Στην αδιανόητη δήλωσή του οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι αντέδρασαν, πιέζοντάς τον να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, αφού το θέμα αυτό το έθεσε, καθώς μιλούσε για το τη θέση του κόμματός του σε σχέση με τις αμβλώσεις.

«Αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ στενάχωρες, είναι πολύ δύσκολες. Έχουν προκαλέσει δράματα σε νέα παιδιά. Η άποψή μας είναι ότι υπάρχει το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνεται και μια διαφορετική αγωγή στα σχολεία, μια αγωγή της αγνότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ο Δημήτρης Νατσιός περιέγραψε με ακρίβεια το πώς φαντάζεται ο ίδιος το μάθημα της… αγνότητας στα σχολεία.

«Αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής θα μπορούσαμε να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαϊστόρους της λογοτεχνίας μας. Σας ενοχλεί η λέξη αγνότητα; Αν διδάξεις κείμενα του Ελύτη, του Πολέμη, του Δροσίνη, του Κάλβου, γαληνεύει η ψυχή των παιδιών», είπε ο πρόεδρος του ΝΙΚΗ.

Φυσικά, απέφυγε εντέχνως να απαντήσει στο καυστικό σχόλιο του δημοσιογράφου Φοίβου Κλαυδιανού για το αν σε αυτούς τους λογοτέχνες συμπεριλαμβάνει και τον… Ανδρέα Εμπειρίκο.

Το απόσπασμα μετά το 11:40 του βίντεο:

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021