Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 15χρονου από αστυνομικό – «Τον έριξε κάτω και τον πατούσε»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 15χρονου από αστυνομικό – «Τον έριξε κάτω και τον πατούσε»


Σοβαρή καταγγελία από μητέρα ανήλικου για περιστατικό άσκησης αστυνομικής βίας κατά του 15χρονου γιου της στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

«Πήγε να τον πνίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου στο Mega, αναφέροντας επίσης ότι ο αστυνομικός έριξε κάτω τον ανήλικο και τον πατούσε με το πόδι του. Ο 15χρονος νοσηλεύεται από την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από την Πέμπτη με κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες.

 
 

Ο 15χρονος φέρεται να εντόπισε και να πήρε μαζί με φίλους του μία τσάντα με τρόφιμα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή φέρεται να κατήγγειλαν ότι οι ανήλικοι επιχείρησαν να κλέψουν την τσάντα και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς, ακολούθησαν παρατηρήσεις και άσκηση βίας.

Στη συνέχεια, η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό που της απάντησε, «καλά του έκανα», σύμφωνα με την ίδια. Στη συνέχεια, ενεπλάκη και ο πατέρας του παιδιού ο οποίος χτύπησε τον αστυνομικό που πήγε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πατέρας του 15χρονου συνελήφθησαν αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

«Το παιδί μου δέχθηκε μία πολύ γερή επίθεση από τον αστυνομικό. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού μου, το οποίο νοσηλεύεται από την Πέμπτη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, και πιο μεγάλα τραύματα είναι τα ψυχολογικά που έχει υποστεί αυτό το παιδί. Είναι 15 ετών, σε κρίσιμη ηλικία», κατήγγειλε η μητέρα του νεαρού στο Mega, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για κλοπή.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το παιδί άφησε τη σακούλα με το κρέας στο προαύλιο της εκκλησίας και έφυγε ενώ ο φίλος του τελικά την έδωσε στη γυναίκα που την είχε ξεχάσει έξω από ένα μαγαζί.

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021