Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Αντί για "Οργανόγραμμα με Διεύθυνση Ογκολογικού Τομέα" Εμείς πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα που μας σερβίρει η Διοίκησις του Νοσοκομείου μας!!!.

Αντί για "Οργανόγραμμα με Διεύθυνση Ογκολογικού Τομέα" Εμείς πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα που μας σερβίρει η Διοίκησις του Νοσοκομείου μας!!!.

Είναι πολύ θετική η εξέλιξις αυτή, πλην όμως, χθες έπρεπε να υπάρχουν τα δρώμενα αυτά.

Βαλτώσαμε επί Σύριζα και συνεχίζεται το βάλτωμα και σήμερα.

Αντί να συζητάμε πως θα υπάρξει "Οργανόγραμμα με Διεύθυνση Ογκολογικού Τομέα" δηλαδή πλήρης Ογκολογική κλινική με πανεπιστημιακή προέκταση (ακούω συνεχώς από αυτούς Άρχουν για Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το χρησιμοποιεί και ο Δήμαρχος από άγνοια ή από δημαγωγία, μόνον μέσω της Ογκολογικής θα υπάρξει αυτό), πανηγυρίζουμε για κάτι που έπρεπε να γίνει πριν 5 χρόνια.

Το παρελθόν εκπροσωπείτε κύριοι της Διοίκησης του Μποδοσακειου Νοσοκομείου μας.

Ο καπνός θα διαλυθεί και θα μείνει η φτώχεια και τα προβλήματα και το Αλυτρωτικό Αίτημα για Διεύθυνση Ογκολογικού Τομέα.

Αυτό είναι το Αίτημα του Συλλόγου καρκινοπαθών εδώ και 10 χρόνια

Διεύθυνσις Ογκολογικού Τομέα!!!

Κάναμε στον Σύλλογο ανοιχτές πολιτικές συζητήσεις επί του θέματος άπειρες στον αριθμό, με την αίθουσα κατάμεστη από φορείς αλλά και Πολίτες 10 ολόκληρα χρόνια.

Είναι γνωστά όλα αυτά.

"Διεύθυνσις Ογκολογικού Τομέα", με Πανεπιστημιακή εκδοχή και τον αντίστοιχο  περιβάλλοντα οικονομικό και υποστηρικτικό χώρο υποδομών.

Εμείς πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα που σερβίρει η Διοίκησις.

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης!

Διαβάζουμε στην https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/kozani/mpodosakeio-nosokomeio-ptolemaidas-sto-neo-organogramma-i-ogkologiki-kliniki/

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρόσληψη Ογκολόγου ιατρού Επιμελήτριας Β΄, ως μόνιμη μετά από άμεσες διαδικασίες σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

 
Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου, του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και της συναδέλφου Ογκολόγου του τμήματος Επιμελήτριας Β΄.
 
Με την πράξη αυτή ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα σε μεγάλο βαθμό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας και Κοζάνης αλλά και ευρύτερα των ογκολογικών ασθενών της Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ευχόμαστε στη νεοδιορισθείσα ιατρό Ογκολόγο καλή σταδιοδρομία και να συνεισφέρει περαιτέρω από την πλευρά της στη ανάπτυξη του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου μας.
 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»
 

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021