Τετάρτη 15  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νικόλαος Βουνοτρυπίδης - Κριτική στην κ. Τερζοπούλου

Νικόλαος Βουνοτρυπίδης - Κριτική στην κ. Τερζοπούλου

Σταχυολογήσεις διαδικτύου

Προσπαθώ να καταλάβω την στάση και την θέση της παράταξης της κυρίας Τερζοπούλου και ομολογώ ότι μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.

Πριν από 1 περίπου μήνα, στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν συζητούσε ο Δήμος την στάση της Δημοτικής Αρχής στο θέμα του αιολικού πάρκου στο Βέρμιο, η τοποθέτηση της παράταξης ήταν υπέρ του αιολικού πάρκου.
Και το αιτιολόγησε, ότι είναι ένα έργο που θα προσφέρει στην περιοχή ανάπτυξη, νέα δυναμική κλπ.
Επίσης, θα ήθελα να σας θυμίσω, την αήθη και άθλια επίθεση που δέχθηκα, από τον Δημοτικό σύμβουλο και ταυτόχρονα διανομέα του σανού που μας ταίζει η εν λόγω εταιρία.
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε, τι είναι αυτό που άλλαξε άρδην την θέση της εν λόγω παράταξης.
Δεν είναι κακό, ποτέ δεν είναι αργά , να αντιληφθείς το  "λάθος" σου, να αναθεωρήσεις την θέση σου. Αρκεί να κάνεις την κριτική σου Δημόσια και να αιτιολογήσεις την αλλαγή πλεύσης.
Εύχομαι η αλλαγή αυτή , να μην είναι προσωρινή και να είναι σταθερή σ αυτό τον αγώνα που δίνει η ομάδα μας εδώ και 3 χρόνια.
Επίσης ,θα ήθελα να σχολιάσω την τοποθέτηση του του επικεφαλής της παράταξης "Μπροστά για την Εορδαία", ο οποίος ανέφερε ότι η αντίδραση στην λαίλαπα των ΑΠΕ, πρέπει να γίνει οργανωμένα και δομημένα από τον Δήμο.
Αυτό είναι κάτι, που το ζητάμε από την αρχή της δημιουργίας της ομάδας, αυτό που λέγαμε είναι ότι μακάρι να μην υπήρχε λόγος ύπαρξής μας, μακάρι ο Δήμος να είχε επιληφθεί του θέματος και εμείς να είμασταν δίπλα του επικουρικά.
Αυτό δεν έγινε όμως, είμασταν υποχρεωμένοι να ανακινούμε το θέμα συνεχώς, να παρατάμε τις δουλείες μας, τα ενδιαφέροντά μας, και να τρέχουμε στα βουνά, να οργανώνουμε συγκεντρώσεις ενημερωτικές και ότι περνούσε από το χέρι μας.
Ποτέ δεν είναι αργά όμως, έστω και τώρα πιστεύουμε ότι θα δυναμώσει στα μέγιστα το κίνημα, αν ο θεσμός του Δήμου ηγηθεί σ αυτόν τον δίκαιο Αγώνα.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021