Τουρσί λάχανο (στύπα) συνταγή του polemais-post
- Επικαιρότητα
- Εμφανίσεις: 295
Τουρσί λάχανο (στύπα) συνταγή του polemais-post
1. Ένα λάχανο μεγάλο, άσπρο, εντόπιον
2. 6-7 καρότα μεγάλα
3. Σέλινο φύλλα και μια σελινόριζα
4. Τσούσκες πιπεριές 7-8 ή μπούκοβο καφτερό
5. άλας χονδρό μια χούφτα ανδρική γεμάτη-γεμάτη
Αυτά είναι τα υλικά
Παίρνουμε ένα πλαστικό σκεύος, κουβά ή λεκάνη, κόβουυμε το λάχανο στα τέσσερα αφαιρώντας την καρδιά του, το σκεπάζουμε με νερό και το ανακατεύουμε 3 φορές την ημέρα.
Σε 8-10 ημέρες θα έχει ξυνήσει και θα είναι έτοιμο.
Καλήν όρεξιν.
Υ.Γ.
Διορθωτική δια το άλας.
Μετά 4 ημέρες βάζουμε το δάκτυλο στο ζουμί, το γλύφουμε και διαπιστώνουμε εάν είναι στο σωστό σημείο.
Σχόλια υποστηρίζονται από CComment