Κυριακή 6  Οκτωβρίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής: Ψήφισαν πάνω από 234.000, έως τις 17:00, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου

ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής: Ψήφισαν πάνω από 234.000, έως τις 17:00, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αρμόδια Επιτροπή των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ) έως τις 17.00 είχαν ψηφίσει 234.343 φίλοι και μέλη του κόμματος.

Λιγότερες από 2 ώρες απομένουν για να κλείσουν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ, στις 19:00 – αν και δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση, καθώς σε πολλά εκλογικά τμήματα σχηματίζονται ουρές.


Με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ, την αρμόδια για τις εκλογές επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δουκα, υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , ζήτησε την παράσταση του χρόνου λήξης της ψηφοφορίας. Οπως επισημαίνεται από το επιτελείο του Χάρη Δούκα η παράταση κρίνεται επιβεβλημένη δεδομένου ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και σχηματίζονται ουρές εκλογέων που ταλαιπωρούνται.

Γιώργος Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή κάνει πιο ισχυρό το ΠΑΣΟΚ
«Η μαζική συμμετοχή, κάνει πιο ισχυρο το ΠΑΣΟΚ, διαμορφώνει την προοπτική για μια παράταξη ενωμένη, που ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα μας. Μια δημοκρατία όχι μόνο συμμετοχική, αλλά ισότητας, αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελευθερίας. Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ είναι μία μέρα που πιστεύω ότι ξανά θα δούμε να ανατέλλει ο ήλιος» δήλωσε από την Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής.

Χρηστίδης: Σήμερα αλλάζουμε τα δεδομένα
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Επισκέφθηκε, ακόμη, διάφορα εκλογικά κέντρα του Νοτίου Τομέα Αθηνών, συνομίλησε με τους πολίτες και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Βενιζέλος: Η παράταξη έχοντας συνείδηση της Ιστορίας θα ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση
«Χρειάζεται ένας άλλος πόλος, χρειάζεται μια άλλη πρόταση εξουσίας. Αυτό τον ρόλο οφείλει να τον αναλάβει το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφότου ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Βενιζέλος συμπλήρωσε πως «η κοινωνία το γνωρίζει και είμαι βέβαιος ότι η παράταξη, έχοντας συνείδηση της Ιστορίας, θα ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση».

Επίσης, υπογράμμισε πως για τη φυσιολογική λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και για την ασφαλή πορεία της χώρας, της οικονομίας, των θεσμών, της εξωτερικής πολιτικής μέσα σε έναν ταραγμένο κόσμο, πρέπει να υπερβούμε την ασυμμετρία του κομματικού συστήματος.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021