Τετάρτη 3  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Επί των λεχθέντων του Προέδρου του Σωματείου Εστίασης Πτολεμαΐδoς κ. Κάλφα στο ptolemeos.gr

Επί των λεχθέντων του Προέδρου του Σωματείου Εστίασης Πτολεμαΐδoς κ. Κάλφα στο ptolemeos.gr

Θα συμφωνήσω σε ότι διατύπωσε ο αγαπητός πρόεδρος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Aντιδήμαρχος στον Δήμο Εορδαίας και ως εκ τούτου, έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία τα όσα είπε!

Ο κύριος Kάλφας είναι Αρχαίος ως παρουσία στον χώρο της Εστιάσεως (συγνώμη που αποκαλύπτω  την ηλικία σας αλλά δεν γίνεται αλλιώς), πράγμα που σημαίνει ότι έχει και την γνώση αλλά και το ένστικτο του επιχειρηματία για τον ορίζοντα που υπάρχει μπροστά.

Είναι μελανός ο ορίζοντας.

Λάθος και πάλι μέτρα, που σκοπό έχουν να μεταθέσουν της ευθύνες του προβλήματος σε άλλους, το φαινόμενο ονομάζεται πολιτική ευθυνοφοβία.

Οι άλλοι δεν είναι παρά οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι κατά την κυρία ΛΙΝΟΥ κινδυνεύουν από τους εμβολιασμένους, τουλάχιστον το ίδιο!

Οι ανεμβολίαστοι είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα και αν πάρουμε υπόψιν αυτούς που έχουν κάνει μόνο το ένα εμβόλιο, γίνεται ακόμη πιο μπερδεμένο το κουβάρι.

Οι ανεμβολίαστοι, εξ ορισμού αποκλείονται από την εστίαση, πράγμα που σημαίνει ο λογαριασμός θα πάει στις ήδη καταρρέουσες επιχειρήσεις.

Το μέτρο είναι τιμωρητικό το είπε κι ο Πρόεδρος, επίσης συμπληρώνω και εγώ ότι είναι φασιστικό.

Ακόμη την έξαρση πρέπει κατά ορισμένους αναλυτές να την αναζητήσουμε στην απόλυτη χαλάρωση των μέτρων, με την εικόνα του σούπερμαν που προσέδωσαν στους εμβολιασμένους, οι οποίοι συγχρωτίζονται πλέον παντού.

Κλείνοντας, ο Μητσοτακικός είναι η κατάρα της Ελλάδος. Όποτε ανέλαβαν εξουσία διέλυσαν τα πάντα, και όταν δεν είχαν την εξουσία έφερναν δικτατορίες.

Δεν είναι κομμάτι της Καραμανλικής Κεντροδεξιάς αλλά καρκίνωμα που μεγαλώνει εντός της.

Διαβάζουμε στο ptolemeos.gr

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Πτολεμαΐδας Παναγιώτης Κάλφας (τοποθετούμενος). μιλώντας στον «Π», τονίζει πως «το ό,τι δεν εμβολιάζονται θα το πληρώσει και πάλι η εστίαση», κάνοντας λόγο για τιμωρητικά μέτρα της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο της εστίασης, που θα δράσουν καταστροφικά στον κλάδο, ιδίως με τον δύσκολο χειμώνα να είναι μπροστά μας.

 Ο κ. Κάλφας έκανε λόγο για ανυπαρξία στήριξης του κλάδου της εστίασης που πλήττεται πάλι, λέγοντας πως ότι νέα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν από όλους γιατί τα πρόστιμα είναι πλέον εξοντωτικά.

Σημειώνει ότι οι επαγγελματίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, μάλιστα αρκετοί είχαν προβεί σε έξοδα για ανεμοθραύστες στους εξωτερικούς χώρους, έξοδα που τα επιβαρύνονται χωρίς αντίκρισμα. 

Τι μέτρα ισχύουν   «Ο  Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης προσεκτικά και στοχευόμενα ανακοίνωσε τα εξής:

1. Στην Εστίαση ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους θα επιδεικνύεται από τον μη εμβολιασμένο πελάτη.

2. RAPID τεστ Στους Αμιγής χώρους (τους εσωτερικούς χώρους), τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά.

3. Επιβάλλεται στις παραβάσεις 5000 ευρώ και 15 μέρες κλείσιμο στην Επιχείρηση

4. Εντατικοποίηση των ελέγχων ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.

3 .Οι Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα 2 RAPID  ΤΕΣΤ την εβδομάδα Επιτρέπεται η μουσική και δεν υπάρχει περιορισμός στο ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης Σύνολο εξυπηρετούμενων πελατών, εκείνο που αναγράφεται στην άδεια της επιχείρησης Υποχρεωτική η Χρήση μάσκας σε όλα τα επίπεδα εργασίας για τους Εργαζόμενους Τράπεζες και Δημόσιες Υπηρεσίες υποχρεωτικό το RAPID τεστ για τους Ανεμβολίαστους

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021