Σάββατο 28  Σεπτεμβρίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Διδυμότειχο: Σε σοκ ο ιατροδικαστής που είδε την 32χρονη – Όλο το χρονικό

Διδυμότειχο: Σε σοκ ο ιατροδικαστής που είδε την 32χρονη – Όλο το χρονικό

Ο δράστης που ακόμη αναζητείται από τις Αρχές, κρατούσε «φυλακισμένη» την 32χρονη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Η άτυχη γυναίκα και μητέρα πέντε παιδιών, που έχει αποκτήσει από άλλον πρώην σύντροφό της, βγήκε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή (02.08.24) κι αναμένεται να μεταφερθεί σε δομή.

 Είναι πολύ χτυπημένη σωματικά, στο κεφάλι, στον κορμό και στα άκρα. Οπως λέει ο ιατροδικαστής: «Δεν είχαμε εμφανή σημάδια βιασμού, όχι πως δεν έγινε βιασμός αλλά δεν υπήρχαν κακώσεις στη γεννητική περιοχή. Ο βιασμός όμως έχει γίνει, ζητήσαμε δείγμα DNA και περιμένουμε. Τη βίαζε κατά φύση και παρά φύση».


Το χρονικό της φρίκης
Η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ. Αποφάσισε να φύγει και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Μόνο που δεν ήταν αυτός, που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο. Μετά από κάποιες ημέρες την κλείδωσε στο σπίτι του, που μετατράπηκε σε κολαστήριο για την ίδια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (02/08), η 32χρονη βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της ακριβώς απέναντι από το ψητοπωλείο, και έβγαζαν χρήματα από ένα ΑΤΜ. Χωρίς καν να το σκεφτεί, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του 32χρονου, και όρμισε πανικόβλητη προς το μέρος μιας παρέας ανδρών που ήταν σε ψητοπωλείο, ουρλιάζοντας για βοήθεια.

Ο βασανιστής της την ακολούθησε και μπήκε και αυτός μέσα στο κατάστημα. Οι άνδρες τον απομάκρυναν και ο 32χρονος έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα είπε πως ο 32χρονος, που γνώρισε μέσω Facebook, εδώ και 3 εβδομάδες την κακοποιεί και την δέρνει, ότι την χτυπάει ακόμη και με ξύλα στο κεφάλι και στο στήθος.

Στην συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, οπότε και έφτασε άμεσα περιπολικό στο σημείο, οδηγώντας την γυναίκα στο Α.Τ. της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφυδατωμένη και σε άθλια κατάσταση.

Διδυμότειχο: Γνωστός στις Αρχές ο δράστης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο 32χρονος στο Διδυμότειχο ήταν γνώριμος στην ΕΛΑΣ για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το 2018 είχε καταδικαστεί δύο φορές για άσκηση βίας σε βάρος της -τότε- συντρόφου του, ενώ τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, την οποία εξέτισε. Όταν όμως αποφυλακίστηκε, συνέχισε την κακοποιητική του συμπεριφορά, αφού αρκετές είναι οι γυναίκες που τον έχουν μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία και εκκρεμούν σε βάρος του αρκετά ποινικά δικαστήρια. Ο δράστης ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media κάνοντας συχνά αναρτήσεις με όπλα.

«Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» αναφέρεται στα τουρκικά σε μια εικόνα που ανέβασε στο Facebook με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο.

«Καταρχήν, η γυναίκα είναι πολύ χτυπημένη σωματικά, στο κεφάλι, στον κορμό και στα άκρα. Φαίνεται πως ο δράστης τη χτυπούσε με μπουνιές, με κλωτσιές και αντικείμενα και είχε πολλά αιματώματα και εκχυμώσεις», τονίζει στο newsit.gr η Κατερίνα Αποστολίδου, η ιατροδικαστής υπηρεσίας Θράκης που εξέτασε την 32χρονη.

«Δεν είχαμε εμφανή σημάδια βιασμού, όχι πως δεν έγινε βιασμός αλλά δεν υπήρχαν κακώσεις στη γεννητική περιοχή. Ο βιασμός όμως έχει γίνει, ζητήσαμε δείγμα DNA και περιμένουμε.

Αυτός την κρατούσε στο σπίτι για 3 εβδομάδες και τη βίαζε κατά φύση και παρά φύση. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μεταφερθεί σε δομή, καθώς ο δράστης ακόμα αναζητείται», επισημαίνει η ιατροδικαστής, μιλώντας στο newsit.gr.

Η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ.

Αποφάσισε να φύγει και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Μόνο που δεν ήταν αυτός, που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο.

Μετά από κάποιες ημέρες την κλείδωσε στο σπίτι του, που μετατράπηκε σε κολαστήριο για την ίδια.

 

Διδυμότειχο: Σε σοκ ο ιατροδικαστής που είδε την 32χρονη – Όλο το χρονικό – Net-time.gr



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021