Σάββατο 22  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Συνελήφθη διευθύντρια πασίγνωστης τουριστικής μονάδας - Η εμπλοκή της 44χρονης σε μαφιόζικα χτυπήματα

Συνελήφθη διευθύντρια πασίγνωστης τουριστικής μονάδας - Η εμπλοκή της 44χρονης σε μαφιόζικα χτυπήματα

Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη
Kατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονιών με δόλο και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση


Ανοίγει ξανά ο φάκελος δύο μαφιόζικων επιθέσεων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο στη Βάρη Αττικής και την Κέρκυρα. Οι Αρχές, σύμφωνα με το Star προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για τις τέσσερις δολοφονίες που είχαν γίνει το 2020 στο πλαίσιο του "πολέμου" δύο αντίπαλων συμμοριών της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία γυναίκα 44 ετών, διευθύντρια δημοτικής επιχείρησης στην Αριδαία. Μέχρι προχθές ήταν άτομο υπεράνω πάσης υποψίας και τώρα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονιών με δόλο και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Κάποιες περίεργες κρατήσεις δωματίων και μερικά ταξίδια που έκανε η ίδια στο εξωτερικό έβαλαν στο κάδρο της έρευνας την ξανθιά κυρία της φωτογραφίας. Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης που συνελήφθη στο σπίτι που νοίκιαζε σε χωριό της Αριδαίας, κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό.

Τη συνδέουν με μαφιόζικα χτυπήματα στη Βάρη και την Κέρκυρα
Σύμφωνα με το Star, η 44χρονη διευθύντρια πασίγνωστης τουριστικής μονάδας της Βόρειας Ελλάδας συνελήφθη μαζί με δυο ακόμη άτομα. Της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονιών με δόλο και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-06-08_194001.jpg

Πιο συγκεκριμένα φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις ανθρωποκτονίες προσφέροντας καταφύγιο στους εκτελεστές. Οι δύο δολοφονίες είχαν γίνει σε ταβέρνα στη Βάρη τον Ιανουάριο του 2020 και οι άλλες δυο μέσα σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στην Κέρκυρα τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου Τα θύματα ήταν από Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Σερβία.

Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη
«Δε γνωρίζω τους δράστες, ούτε τα θύματα. Δεν έχω καμία, απολύτως καμία, σχέση με την υπόθεση. Είμαι αθώα και θα αποδειχθεί».

«Ο εργοδότης της έδωσε εντολή να κλείσει ένα airbnb αλλά της είπε “όχι στο όνομά σου. Κλείσ' το σε ένα άλλο όνομα”. Η γραμματέας όταν ζει από ένα μισθό δεν μπορεί να φέρει αντιρρήσεις. Οπότε πήρε την κάρτα της θείας της και έκλεισε ένα airbnb. Αν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια δεν θα το έκλεινε στη θεία της», δηλώνει ο συνήγορος υπεράσπισής της Σωκράτης Προβατάς.

 

Έλυσε τη συνεργασία με την κατηγορούμενη ο δήμαρχος της περιοχής
Νίκος Παρούτογλου, Δήμαρχος Αλμωπίας: «Εγώ προχωράω σε λύση της συνεργασίας μας και απο κει και πέρα περιμένω να δούμε τι θα πει ο εισαγγελέας».

Τι έδειξε η έρευνα πίσω από τα μαφιόζικα χτυπήματα
Από την έρευνα προέκυψε ότι τα θύματα στη Βάρη και την Κέρκυρα σχετίζονταν με οργανώσεις του Μαυροβουνίου που εκτελούν συμβόλαια θανάτου, εμπορεύονται ναρκωτικά και βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έλυσαν τις διαφορές τους...

Η 44χρονη θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

 Αριδαία: Συνελήφθη διευθύντρια πασίγνωστης τουριστικής μονάδας - Η εμπλοκή της 44χρονης σε μαφιόζικα χτυπήματα (parapolitika.gr)



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021