Πέμπτη 27  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐδα: Οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο και η νέα Σιδηροδρομική Εγνατία

Πτολεμαΐδα: Οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο και η νέα Σιδηροδρομική Εγνατία

Λείπει ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας από τις εξελίξεις στην περιοχή μας! Είναι Απών. Η λύσις και το διέξοδο για να βγει από την απομόνωση η Εορδαία, είναι η Νέα Σιδηροδρομική Εγνατία που θα καλύψει μέρος αυτών που χάθηκαν. Συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος σε διάφορα ανούσια πράγματα, στον αγώνα που γίνεται για το τραίνο θα δώσει παρών επιτέλους!!!
 
Σε τροχιά εκλογών κινείται ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, με τις ζυμώσεις να κορυφώνονται την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και θα κλείσει το ψηφοδέλτιο, ενώ σήμερα στις 18:00 στο παράρτημα του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στις 22 Οκτωβρίου θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.
 
Ο απερχόμενος πρόεδρος, Μιχάλης Δεληκώστας, ύστερα από μακρά θητεία, φαίνεται ότι ταλαντεύεται όσον αφορά το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας εκτός και αν «υπάρξει ανάγκη γιατί βλέπω πολλούς συναδέλφους κουμπωμένους» -κάτι που αποδίδει στη μεγάλη  ευθύνη του να ηγείται κάποιος του Εμπορικού Συλλόγου, και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες  συγκυρίες. «Είναι η ώρα αυτοί που φώναζαν γνωρίζοντας την ουσία των πραγμάτων να έρθουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.» Ως προς την εικόνα της αγοράς, αυτή παραμένει συρρικνωμένη, η καλοκαιρινή περίοδος δεν εξελίχθηκε ικανοποιητικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας στη Δυτική Μακεδονία, η πτώση στην εμπορική κίνηση φτάνει το 20%, γι’ αυτό «η περιοχή θα πρέπει να βοηθηθεί από την Πολιτεία με πραγματικές επενδύσεις».
 
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021