Σάββατο 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο πόλεμος των Ντελόν: Υπό δικαστική προστασία ο θρύλος του σινεμά για να προφυλαχθεί από τα ίδια του τα παιδιά

Ο πόλεμος των Ντελόν: Υπό δικαστική προστασία ο θρύλος του σινεμά για να προφυλαχθεί από τα ίδια του τα παιδιά

Ο Αλέν Ντελόν φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό του από τα παιδιά του
Νέο κεφάλαιο άνοιγει στον πόλεμο των παιδιών του Αλαίν Ντελόν μετά την εισαγγελική απόφαση που θέτει τον θρύλο του γαλλικού σινεμά υπό δικαστική προστασία. Στα 88 του χρόνια, ο Ντελόν διασύρεται από τα τρία παιδιά που έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και μεταξύ τους σοβεί άγρια κόντρα.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-30_092904.jpg

Η δικαστική απόφαση προκαλεί σοκ στη Γαλλία ,καθώς ξεσκεπάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια ότι ο Αλέν Ντελόν δεν είναι πλέον σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό του και μάλιστα από τα ίδια του τα παιδιά. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, θα του επιτρέπεται να λαμβάνει ορισμένες, περιορισμένες, αποφάσεις, όπως για τα καθημερινά προσωπικά του έξοδα, όχι όμως και σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την περιουσία του ή την υγεία του και συγκεκριμένα τη φαρμακευτική αγωγή του ή την επιλογή γιατρού που θα τον κουράρει. Σημειώνεται ότι ο Ντελόν "πάσχει από καρκίνο", όπως έχει δηλώσει ο πρώην δικηγόρος του χωρίς να διευκρινίζει τι είδους.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-30_092620.jpg

Το πιο χαρακτηριστικό όμως που προβλέπεται από τη δικαστική εντολή, και δείχνει ότι δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις, είναι ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την περιουσία ή να προχωρήσει σε πώληση, για παράδειγμα ενός ακινήτου.

Ο πόλεμος των Ντελόν: Υπό δικαστική προστασία ο θρύλος του σινεμά για να προφυλαχθεί από τα ίδια του τα παιδιά
Πρόσφατη φωτογραφία με την κόρη του Ανούσκα, στην κουζίνα του σπιτιού του. Ένα ζευγάρι πατερίτσες δίπλα του μαρτυρά ότι έχει και δυσκολία στην κίνηση.
Η απόφαση ελήφθη από διοικητικό δικαστή προστασίας της ιδιωτικής ζωής, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση. Για την προστασία του ορίστηκε εντεταλμένος εκπρόσωπός του.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-30_092638.jpg

Τα μέλη της οικογένειάς του ενημερώθηκαν για την απόφαση σήμερα το πρωί. Για τους γιους του Ντελόν, Αντονί και Φαμπιάν, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κίνηση ματ της Ανούσκα που βγάζει εκτός κάδρου τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αδελφό της
Πίσω από την απόφαση βρίσκεται η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από την αναφορά που υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της κόρης της Ανούσκα Ντελόν, ο οποίος ήταν δικηγόρος του πατέρα της και επιστήθιος φίλος του επί σειρά ετών. Εν τω μεταξύ όμως, ο εν λόγω δικηγόρος, Κριστόφ Αϊελά, έλαβε επιστολή από τον Αλέν Ντελόν με την οποία τον απέλυε. Η 29χρονη Ανούσκα επανήλθε όμως με νέα αναφορά που υποβλήθηκε από τον Φρανκ Μπέρτον, τον δεύτερο δικηγόρο που προσέλαβε, ο οποίος, μετά την εξέλιξη, δήλωσε "έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε ότι αξίζουμε συγχαρητήρια".

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-30_092652.jpg
Ο Αλέν Ντελόν με την Ανούσκα μικρούλα. Σε εκείνη τη συνέντευξη έλεγε ότι προσπαθούσε να εμφυσήσει στα παιδιά του αρχές που σπάνιζαν πια: την αγάπη και τον σεβασμό προς τους γονείς, τη φύση και τα ζώα καθώς και το να είναι καλοσυνάτοι άνθρωποι.
Ο 59χρονος Αντονί Ντελόν, ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν, δήλωσε ότι ο δικηγόρος που κατέθεσε την πρώτη αναφορά στον εισαγγελέα "απολάμβανε με χαρά τα αποτελέσματα των κακόβουλων ενεργειών του με σκοπό να καταδαφίσει εμένα και τον αδελφό μου" ενώ προσθέτει ο δικηγόρος αυτός "χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης".

Ο δεύτερος δικηγόρος μίλησε για "σοκαριστική απομάκρυνση του δικηγόρου που επί χρόνια ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης του Ντελόν από τους μπράβους που προσέλαβε ο Αντονί Ντελόν".

Φανερά καταβεβλημένος, δίπλα στον μικρότερο γιο του Φαμπιάν, 29 ετών.
Στις αρχές Ιανουαρίου, η κόρη του Αλέν Ντελόν υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του αδελφού της Αντονί Ντελόν κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντική καταγγελία, απειλές και παρενόχληση. Ο τελευταίος κατηγόρησε την αδελφή του ότι "απέκρυψε από τα αδέλφια της τα όσα περνούσε ο πατέρας τους" και ότι δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες του, δηλαδή να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του και να πεθάνει στη Γαλλία.

ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣτιγμιότυπο_οθόνης_2024-01-30_092707.jpg
Η κατοικία του Ντελόν στο Ντουσί στην περιοχή του Λουαρέ στην κεντρική Γαλλία.
Το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV παρουσίασε έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης που πραγματοποιήθηκε το διάστημα μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης και την κατάσταση της υγείας του Αλέν Ντελόν. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί ως ο γοητευτικότερος Γάλλος ηθοποιός είναι "ψυχικά εξαντλημένος" και εμφανίζει "αυτοκτονικό ιδεασμό".


Ο πόλεμος των Ντελόν: Υπό δικαστική προστασία ο θρύλος του σινεμά για να προφυλαχθεί από τα ίδια του τα παιδιά - εικόνα 6
Αλέν Ντελόν: Αγρια κόντρα των τριών παιδιών του για την περιουσία του - Η μεγάλη αδυναμία στην κόρη του



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021