Παρασκευή 28  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του

Ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του

Ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του

Στην παρθενική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητος Πτολεμαΐδος, ήτο καλεσμένος, προσπάθησε ο ίδιος να μεταγγίσει μια πολιτική σοφία που απέκτησε όλα αυτά τα έτη ως αυτοδιοικητικός.

Ας δούμε τι έγινε

Σε μια αίθουσα με πολύ νέα πρόσωπα και ηλικιακά αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα στην πολιτική σκηνή, ο κ. Νικολαΐδης προσπάθησε να πει ορισμένα πράγματα.

Το κλίμα ήτο γόνιμο, αλλά και άγονο σε ορισμένες των περιπτώσεων.

Η τοποθέτησις του εκινήθη σε τρία επίπεδα.

Το πρώτο να νουθετήσει, λέγοντας ότι αν και το σώμα αυτό επί της ουσίας δεν έχει πλέον αρμοδιότητες με βάση το νέο νόμο, μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στα δρώμενα της Πόλεως.

Συνέχισε λέγοντας: Για να έχεις γνώμη και άποψη και να μπορείς να τοποθετείσαι, οφείλεις να εργάζεσαι, να διαβάζεις να ενημερώνεσαι, να παρεμβαίνεις, αναφέροντας και τους σχετικούς νόμους.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά λειτούργησε ουσιαστικά αυτό το σώμα με την ανάληψιν της Προεδρίας από τον κύριο Νικολαΐδη.

Πιο πριν ήτο θλιβερά διακοσμητικό και ελεγχόμενο μέχρι δουλοπαροικίας από τους εκάστοτε Δημάρχους.

Το δεύτερο ήτο εμψυχωτικό παράγγελμα, λέγοντας τους ότι ο δεύτερος τη τάξει στην Πτολεμαΐδα μετά το Δήμαρχο είναι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος και υπ’ αυτή την έννοια δεν πρέπει να απουσιάζει σε καμία εκδήλωση της Πόλεως, όχι πίσω από το Δήμαρχο αλλά δίπλα του, τι προεκτάσεις πολιτικές έχει αυτό ας το κρίνει ο καθείς.

Τρίτον, το θέμα περιστράφηκε γύρω από τα περίπτερα στο κέντρο της Πόλεως και τις άδειές τους. (είναι ένα θέμα που το ανοίξαμε πολλάκις από το ptolemais-post και τυχαίνει να έχουμε πλήρη σύμπτωση απόψεων με τον κ. Νικολαΐδη).

Η Κεντρική Πλατεία της Πόλεως είναι ένας άθλιος τσαντιρομαχαλάς που τελεί υπό κατάληψιν, παντοιοτρόπως.

Υπήρξε συγκεκριμένη άποψη από τον κύριο Νικολαΐδη, με αρχή για αναδόμηση της κεντρικής Πλατείας την μετακύλιση περιπτέρων.

Δυστυχώς η νέα Πρόεδρος τον διέκοπτε συνεχώς και αρνούνταν να ακούσει και να καταλάβει τι ήθελε να της πει ο κύριος Νικολαΐδης.

Κυρία Πρόεδρε χάσατε μια λαμπρή ευκαιρία να κατανοήσετε ένα άκρως μπερδεμένο ζήτημα που ταλανίζει την Πόλιν.

Επίσης, η πολιτική κουλτούρα των Δημοτικών συμβουλίων είναι τέτοια που θέλει άφωνο αυτό το συμβούλιο που εκπροσωπείτε.

Θα ανακαλύψετε ότι ο κύριος Πλακεντάς (ως θεσμός) σε πολύ θέματα είναι εχθρός σας, είναι εχθρός στα ιδανικά που πρεσβεύατε και στην αντίληψιν που είχατε προ της εκλογής σας, θα μπορέσετε να γίνετε Νικολαΐδης Ισαάκ;

Δεν το προδικάζουμε, περιμένουμε να το δούμε.

Σας ευχόμεθα καλήν επιτυχία (σε όλους), να έχετε φωνή ηχηρή και να πατάτε πόδι εκεί που πρέπει, ο πολιτικός ρόλος δεν χαρίζεται, κερδίζεται με σθένος και εργασία.

Υπήρξαν πάρα, πάρα, πάρα πολλές πολιτικές ασκήμιες μέσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που είχαμε την ατυχία λόγω επαγγελματικής δραστηριότητος να τις παρακολουθήσουμε! Χαράξτε δική σας πορεία.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021