Τρίτη 27  Αυγούστου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δεν θέλουμε να μας τρελάνετε κ. Καραβασίλη, θέλουμε να διατηρήσουμε το δικαίωμα να τρελαθούμε μόνοι μας (του παρ' ολίγον μη εκλεγμένου  Δημοτικού Συμβούλου)

Δεν θέλουμε να μας τρελάνετε κ. Καραβασίλη, θέλουμε να διατηρήσουμε το δικαίωμα να τρελαθούμε μόνοι μας (του παρ' ολίγον μη εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου)

Γιάννης Καραβασιλης fb

Καλησπέρα, Για να συνεχίσει η τηλεθερμανση να αποτελεί αγαθό, θα πρέπει να είναι βιώσιμη επιχείρηση. Η ΔΕΤΗΠ δεν εχει χρέη λειτουργικά. Η αύξηση αυτή μετά 13 χρόνια ήρθε να κάλυψη την αύξηση από την θερμική ενέργεια που είναι μεγάλη. Η τηλεθερμανση θα ξακολουθει να είναι φθηνότερη κατά 60%σε σχέση με το πετρέλαιο και όχι μόνο. Επίσης φθηνότερη και από την καύση ξύλου. ΟΙ κάτοικοι των κοινοτήτων και όσοι στην πόλη έχουν άλλη θέρμανση γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Μετα από μεγάλο προβληματισμο και με δυσκολία πήραμε την ομόφωνη απόφαση γιατί είχαμε, Δύο επιλογές τρίτη δεν υπάρχει, α' να κλείσει η τηλεθερμανση λόγω βιωσιμότητας, β' ή να πάρουμε την απόφαση αύξησης για να κρατήσουμε στην Ζωή την επιχείρηση για να προσφέρει το φθηνότερο αγαθό της θέρμανσης.
Άλλωστε ακομα και με αυτή την αύξηση, σε σχέση με όλες τις υπάρχουσες τηλεθερμανσεις είναι η φθηνότερη.
Άλλωστε δεν πληρώσαμε ως καταναλωτές καμία αύξηση που αφορά τον επενδυτικό τομέα, επέκταση σε πόλη, επέκταση σε οικισμό καρδιάς, σύνδεση με Πτολεμαΐδα V, μελέτη και επέκταση στις 8 κοινότητες.
Τώρα όσο για τις εισπράξεις των λογαριασμών, με την πολιτική των διακανονισμων έχουν περιοριστεί στα ελάχιστα. Ο αιφνιδιασμός από την Βίαιη και αναίτια Απολιγνιτοποιηση έφερε αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού. Θα δοθεί αύριο από την διοίκηση της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ συνέντευξη αναλυτική
 
Τα περίεργα μαθηματικά του κ. Καραβασίλη Ιωάννη
Με βάση το αλγοριθμικό παράδοξο του κ. Καραβασίλη: Εάν μια θερμική μονάδα προερχόμενη από το πετρέλαιο κάνει 100 ευρώ την πληρώναμε μέσω τηλεθέρμανσης πολύ-πολύ φθηνότερα, έως εδώ καλά, τώρα που θα ακριβαίνει κατά 57% εμείς θα την αγοράζουμε σαν καταναλωτές  με 60% φθηνότερα. 
Πέστε μας κύριε Καραβασίλη τι φραπέ πίνετε, να αρχίσουμε και εμείς να τον καταναλώνουμε για να μάθουμε μαθηματικά!!!


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021