Τρίτη 2  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Matthew Perry, ο ηθοποιός από τα ΄Φιλαράκια' πέθανε 54 ετών

Matthew Perry, ο ηθοποιός από τα ΄Φιλαράκια' πέθανε 54 ετών

Ο Matthew Perry (Μάθιου Πέρι), ο οποίος υποδύθηκε τον σαρκαστικό Chandler Bing (Τσάντλερ Μπινγκ) στην επιτυχημένη σειρά «Friends» («Τα Φιλαράκια»), πέθανε σε ηλικία 54 ετών,

Συγκεκριμένα, ο – υποψήφιος για Emmy – ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από προφανή πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το Σάββατο (28 /10), σύμφωνα με τους Los Angeles Times και το TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση. Πάντως, και τα δύο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλέστηκαν ανώνυμες πηγές που επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Matthew Perry (Μάθιου Πέρι).

Οι 10 σεζόν του Matthew Perry (Μάθιου Πέρι) στη σειρά σειρά «Friends» («Τα Φιλαράκια») τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστές τους Jennifer Aniston (Τζένιφερ Άνιστον), Courteney Cox (Κόρντεϊ Κοξ), Matt LeBlanc (Ματ ΛεΜπλανκ), Lisa Kudrow (Λίσα Κούντροου) και David Schwimmer (Ντέιβιντ Σουΐμερ).

Ακόμα, στον ρόλο του Chandler Bing (Τσάντλερ Μπινγκ), υποδύθηκε τον εύστροφο, ανασφαλή και νευρωτικό συγκάτοικο της παρέας. Στο τέλος της σειράς, ο ήρωας ήταν παντρεμένος με τη Monica Geller (Μόνικα Γκέλερ), που ενσάρκωσε η Courteney Cox (Κόρτνεϊ Κοξ). Η σειρά ήταν μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες και έχει αποκτήσει νέα ζωή, καθώς απέκτησε δημοτικότητα στους νεότερους θαυμαστές κατά τα τελευταία χρόνια μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Matthew Perry: Η μάχη με τους εθισμούς του
Ο Matthew Perry (Μάθιου Πέρι) είχε μιλήσει για τους εθισμούς του και την έντονη επιθυμία του να ευχαριστεί το κοινό, όπως αναφέρει το Billboard. «Τα "Φιλαράκια" ήταν τεράστια. Δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω αυτό. Αγαπούσα το σενάριο. Αγαπούσα τους συμπρωταγωνιστές μου. Αγαπούσα τα πάντα στη σειρά, αλλά πάλευα με τους εθισμούς μου, κάτι που ενίσχυε το αίσθημα ντροπής μου», έγραψε στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing« («Φίλοι, εραστές και το μεγάλο τρομερό πράγμα»).

Matthew Perry, ο ηθοποιός από τα ΄Φιλαράκια' πέθανε 54 ετών (apotis4stis5.com)



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021