Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολιτίδης Χρήστος: Η διαφορά ανάμεσα στην τραγωδία και στην Εθνική καταστροφή και ο Στρατηγός Άνεμος

Πολιτίδης Χρήστος: Η διαφορά ανάμεσα στην τραγωδία και στην Εθνική καταστροφή και ο Στρατηγός Άνεμος

Η κυβέρνησις, με τις αστοχίες της βρίσκεται σε πλήρη ανικανότητα διαχείρισης της κρίσης με τις πυρκαγιές, προσπαθεί να βρει αποκούμπι αντλώντας επιχειρήματα που θα γλυκάνουν την οργή, η οποία ξεχείλισε από τον Λαό και απειλείται η ίδια με πολιτικό ολοκαύτωμα.

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είναι ευφυής, δεν κέρδισε τις εκλογές λόγο ικανοτήτων, βρέθηκε σε ένα κενό εξουσίας με ένα κλίμα τότε Αντισύριζα και κάλυψε αυτό το κενό! Γνωρίζει άλλωστε καλά αυτό το παιχνίδι, οι βυζαντινισμοί είναι γνώριμο χαρακτηριστικό της Φαμίλιας.

Τώρα ζητά απεγνωσμένα τα επιχειρήματα εκείνα που θα συνοδευόσουν τις δυο συνιστώσες της απολογίας του, ενώπιον του Ελληνικού Λαού τις ερχόμενες ημέρες.

Ο ένας άξονας θα είναι να προσπαθήσει να σερβίρει τις εκκενώσεις ως επιτυχία και επιχειρησιακό σχέδιο, δεν είναι τίποτα από τα δυο, οι εκκενώσεις μας περιοχής συνιστούν την έξοδο του Μεσολογγίου, είναι πράξις απόγνωσης με την ζωή σου να καίγεται πίσω σου.

Το δεύτερον η έλλειψις θυμάτων.

Τα επιχειρήματα λείπουν, είναι σαν μουσκεμένη γάτα στις Δημόσιες εμφανίσεις του, του έφυγε η έπαρση και η αλαζονεία και το ψεύτικο χαμόγελο, το μόνο που απέμεινε είναι η αυτογνωσία για το εύρος της πολιτικής του φυσιογνωμίας.

Συνειδητοποίησε ότι δεν φτάνει να είσαι ο γιος του άλλου Μητσοτάκη, όταν φέρνεις στάχτη και καταστροφή συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα μηδενικό και αντικρίζεις την Ιστορία με τρόμο.

Επίσης γίνεται μια αγωνιώδης προσπάθεια μέσω αλλεπαλλήλων δηλώσεων σε επίπεδο κορυφής στην κυβέρνηση, τις οποίες αναμασούν οι παπαγαλοδημοσιογράφοι της, αυτές σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο θα δρα στο θυμικό του εκλογικού σώματος, τοποθετώντας τις δυο κρίσεις του 2018 στο Μάτι και την τωρινή στο ίδιο πλαίσιο! Με αυτό τον τρόπο θεωρούν θα εξορκίσουν το κακό, θα διώξουν τον δαίμονα και θα παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα.

Πλανώνται πλάνην οικτράν!!!!

Έχει ξεχειλίσει η οργή και το αποτύπωμα των γεγονότων αυτών θα είναι και Εθνικό Πολιτικό Αποτύπωμα.

Εάν το Μάτι ήταν μια αφάνταστη τραγωδία τοπικού μεγέθους, τα γεγονότα τα σημερινά συνιστούν Εθνική Καταστροφή τεραστίου μεγέθους, με δεκάδες χιλιάδες ξεσπιτωμένους αστέγους και επί της ουσίας κατεστραμμένους οικονομικά.

Οι περιουσίες που καταστράφηκαν δεν θα ξαναγίνουν. Τα σπίτια του μόχθου, δύο ή και τριών γενεές δεν θα επανέλθουν, οι επιχειρήσεις δεν θα ξαναχτιστούν! Προλεταριοποίηση έρχεται φίλοι μου.

Ο ξενοδόχος από τη Λίμνη Ευβοίας, Γιώργος Μπλουκίδης τα είπε όλα σε δυο γραμμές «Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση» είπε με απελπισία, ενώ κατέδειξε την ανυπαρξία σχεδιασμού λέγοντας πως «το επιτελείο που έχει έρθει εδώ, ήρθε με αποστολή να κάψει το νησί και τα έχει καταφέρει μία χαρά. Αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε αγέλη με λυκόπουλα. Πρέπει να καθαιρεθούν άμεσα. Είναι επικίνδυνοι. Δεν άκουσαν καν τον περιφερειάρχη που ζήτησε να προφυλαχθεί η είσοδος της ρεματιάς για να μην φτάσει η φωτιά στη Λίμνη. Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω».

Τα 600 ευρώ έως 6000 και η απαλλαγή από τον φετινό ΕΜΦΙΑ συνιστούν κοροϊδία και πράξη εξευτελισμού των άστεγων νοικοκυραίων, το είπε ο κύριος Κουτσούμπας.

Η Αντιπολίτευσις δεν αντέγραψε το θλιβερό ακροδεξιό υπόνομο της συμπεριφοράς των ακραίων της Ν.Δ. το 2018 με το Μάτι, αλλά έβαλε εν δυνάμει Πλάτη, και ο κύριος Τσίπρας και η κυρία Γεννηματά και το ΚΚΕ, το τελευταίο ποτέ δεν χουλιγκανίζει σε τέτοια θέματα, τοποθετείται με άκρως σοβαρό και πολιτικό τρόπο.

Θυμάστε το "νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος" που βλακωδώς το διατύπωνε ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και τον θαύμαζε η κοινοβουλευτική του ομάδα θεωρώντας ότι είπε σπουδαία πράγματα.

Έκανε καλά ο κύριος Τσίπρας που δεν τον ακολούθησε στον κατήφορο φωνάζοντας με την σειρά του "νάτος νάτος ο Μ…ας ο φευγάτος", και ελπίζω να το κρατήσει μέχρι τέλους

Είναι Εθνική επιταγή!!!

Η Δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Διαχείρησης τέτοιων κρίσεων. Όπως η Διαχείρησις του μόνιμου προβλήματος με την Τουρκία. Και η Διαχείρησις των φυσικών καταστροφών.

Δεν υπάρχει άλλη λύσις. Θεωρώ έκανε καλά η Αντιπολίτευσις, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25 κπου δεν αντέγραψαν τα ναζιστικά σταγονίδια που εισέρευσαν μέσα στην ΝΔ..



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021