Παρασκευή 10  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τα κλιματιστικά του Δημάρχου, η καταστροφή του πράσινου πλούτου και ο κύριος Ταϊρίδης

Τα κλιματιστικά του Δημάρχου, η καταστροφή του πράσινου πλούτου και ο κύριος Ταϊρίδης

 

Σχόλιον - Συμβαίνουν περίεργα πράγματα εις αυτόν τον Δήμο που είμεθα άτυχοι να κατοικούμε και επίσης να είμεθα και Δημότες του.

Ο Δήμαρχος έβγαλε ανακοίνωση η οποία λέει: «Κλιματιζόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται, θέτει σε λειτουργία από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 ο Δήμος Εορδαίας».

Εν Αρχή όλα ακούγονται όμορφα, πλην όμως, η Πτολεμαΐς δεν είναι Αθήνα! Έχει νόημα να ξοδεύει το ρεύμα μου, εγώ ως Πολίτης το πληρώνω από την τσέπη μου και επίσης  να παίζει στα “μέσα τα όποια και αυτά ευνοεί “ πάλι με τους δικούς μου οικονομικούς Πόρους;

Τα δένδρα που συνεχώς υλοτομεί με τον αδιάβαστο Γεωπόνο του (αλήθεια υπάρχει τίτλος πτυχίου Tριτοβάθμιας Eκπαίδευσης ή είναι απόφοιτος ΟΑΕΔ; Ερώτηση κάνω Δημόσια, στις 22 Ιουλίου όταν εμφανίστηκε ενώπιον του Δ.Σ. μάλλον ήταν πέρα για πέρα ασυνάρτητος. Τα είπε όλα ο κύριος Ταϊρίδης, η κραυγή απόγνωσης του, ήτο η κραυγή ολόκληρης της Πόλεως) αφήνουν την Πόλιν γυμνή και ανοχύρωτη.

 Τα δένδρα αυτά κατεβάζουν 3-4 και σε κάποια σημεία 5 βαθμούς την θερμοκρασία της Πόλεως.

Δεν είναι υπερβολή, προχωρήστε στην αρχή της Κωνσταντινουπόλεως, θα νομίσετε ότι μπαίνετε σε ψυγείο, το αυτό και επί της Βασιλίσσης Σοφίας ένθεν του Παλιού Πάρκου (Ανθόκηπος είναι το όνομα του, στο πρώτο σχέδιο της Πόλεως).

Υπάρχει νόημα να ανάβουμε κλιματιστικά εκθέτοντας σε κίνδυνο κορονοϊού τους Συμπολίτες μας; Υπάρχουν σημεία στο κέντρο της Πόλεως όπου είναι φυσικά κλιματιστικά, εκεί τους προτρέπω να πάνε και τις εξυπνάδες η Δημοτική Αρχή να τις κρατήσει για τον εαυτό της!!!

Το θέμα που έθεσε ο κύριος Ταϊρίδης με την καταστροφή των δένδρων στην περιοχή του Μποδοσάκειου δεν θα μείνει χωρίς απάντηση, δουλειά της Αντιπολιτεύσεως έπρεπε να είναι, έως ότου γίνει ετοιμάζω καταγγελία στον Επόπτη!

Διαβάζουμε σε Μέσο της περιοχής μας!

Κλιματιζόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται, θέτει σε λειτουργία από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 ο Δήμος Εορδαίας.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι που θα παραμένουν καθημερινά ανοιχτοί μέχρι και την Παρασκευή 30-7-2021, από τις 9.00 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ, είναι οι ακόλουθοι:
 
1. 1ο ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας, Εθνικής Αντιστάσεως 11, τηλ.2463022647
 
2. 2ο ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας, Παυλίδη Αδαμοπούλου 34, τηλ. 2463027270
 
Σημειώνεται ότι στους δύο παραπάνω χώρους θα υπάρχει απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ παράλληλα το προσωπικό που εργάζεται στις δομές θα προσφέρει νερό και δροσερούς χυμούς, θα ενημερώνει για τη λειτουργία των κλιματιζόμενων χώρων και θα δίνει οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα.
 
Ο Δήμος Εορδαίας συνιστά τους πολίτες του για όσο διαρκέσουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες:
 
Nα αποφεύγουν την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και να παραμένουν σε σκιερά και δροσερά μέρη μακριά από χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.
 
Να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία ιδιαίτερα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία.
 
Να αποφεύγουν το βάδισμα για πολύ ώρα ή την έντονη άσκηση.
 
Να αποφεύγουν τα πολύωρα ταξίδια με τα μέσα συγκοινωνίας όταν η ζέστη είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.
 
 
 
 
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021