Τετάρτη 15  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του άτυχου 16χρονου απο το Βαρικό Αμυνταίου που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του άτυχου 16χρονου απο το Βαρικό Αμυνταίου που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια

Στο εκκλησάκι που έχτισε ο πατέρας του για να τιμήσει τη μνήμη του 16χρόνου γιου του,  Στέφανου Μίχου που έπαθε δηλητηρίαση μετά την κατανάλωση άγριων μανιταριών τελέστηκε σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο του.

 
Ο άτυχος μαθητής από το Βαρικό του Δήμου Αμυνταίου ένα χρόνο πριν, μαζί με το πατέρα του και κάποιον φίλο τους από το χωριό, μάζεψαν άγρια μανιτάρια από το δάσος, τα οποία στη συνέχεια κατανάλωσαν. Ο 16χρονος Στέφανος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας με έντονα σημάδια αδιαθεσίας. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δείκτες στο αίμα του ήταν αρκετά υψηλοί και αυτό έθεσε σε συναγερμό τους γιατρούς ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από κατανάλωση μανιταριών. Το παιδί, τότε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ενώ υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία ωστόσο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και κατέληξε.
Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου, η οικογένεια του συμφώνησε για τη δωρεά οργάνων σε ασθενείς που έχρηζαν μεταμόσχευσης. Ο πατέρας του νεαρού μαθητή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του σε αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους.
 
 
   
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021