Κυριακή 2  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο κύριος Πλακεντάς η κυρία Τερζοπούλου και το δίπολο ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο κύριος Πλακεντάς η κυρία Τερζοπούλου και το δίπολο ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σχόλιον-Αξίζει να σταθούμε εδώ. Δεν είναι παραπολιτικά (άλλωστε δεν με ενδιαφέρουν), κάθε άλλο! Τα δρώμενα συνιστούν το αποτύπωμα, το ίχνος ή αν θέλετε τον ιδιαίτερα ευαίσθητο σεισμογράφο που καταδεικνύει πως σκέφτεται, πως πράττει, ποιο είναι το πολιτικό επίπεδο της Δημοτικής Αρχής. Και επίσης το σημαντικότερο, τον ορίζοντα. Στο τελευταίο θα επιμείνω, ο ορίζοντας! Πόλη που δεν έχει ορίζοντα δεν έχει μέλλον, αναλώνεται σε μικροπολιτικές, μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Έγραψα ένα άρθρο για την περιπετειώδη εκείνη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου. https://ptolemais-post.gr/kritiki-synedriaseon-d-s/847-eordaia-kritiki-epi-tis-synedriaseos-tou-d-s-eordaias-tin-24i-iouniou-2021-kai-i-paraitisi-tou-kyriou-karavasili

Αλλά με αφορμή την ανάρτηση του ptolemeos.gr επανέρχομαι. Η κυρία τερζοπούλου είναι από αυτούς που καταθέτουν άποψη, έχει επίπεδο και ομιλεί πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα.

Το δίπολο ΟΣΕ και ΤΡΕΝΟΣΕ δεν ήτο το επίμαχο σημείο, αν και εκεί σκάλωσε την συζήτηση ο κύριος Πλακεντάς ο οποίος θεωρώντας ότι πάτησε μπανανόφλουδα η κυρία Τερζοπούλου σήκωσε άριες, νομίζοντας ότι έτσι την κατατροπώνει.

Βέβαια λίγο πριν επιχειρηματολογώντας ο κύριος Ισαάκ Νικολαΐδης και αναφερόμενος στον Νόμο απέδειξε την στρεβλή πορεία του Δημάρχου και το Έλλειμμα Δημοκρατίας της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος ήτο εμφανώς σε σύγχυση, επιθετικός και απωλέσας την ψυχραιμία, το ίδιο και ο κύριος Χαρακτσής ο οποίος ως Πρόεδρος Δ.Σ. μεροληπτεί.

Βέβαια αναπαράγεται η πολιτική Αθλιότης της Βουλής στην Βουλή του Λαού της Εορδαίας.

Υπάρχει και ένας "άλαλος θορυβοποιός", ο οποίος και σε άλλη συνεδρία φώναζε: "κλείστε της το μικρόφωνο".

Αγαπητοί φίλοι κλείστε της το μικρόφωνο! Δεύτερη φορά σε 2 μήνες!!! Αυτούς εισάγαμε στο Σπίτι του Λαού…

Ο Δήμαρχος συμπεριφέρεται ως Κοινοτάρχης της 10ετίας του 60, λείπουν ο Παπαγιανόπουλος ο Φέρμας, ο Αυλωνίτης για να γελάσουμε.

Όμως τραγικά είναι όλα αυτά!!!

Μην λησμονήσω, να ευχαριστήσω και τον κύριο Πουγαρίδη που μου έδωσε την ευκαιρία.

Η Αθηνά Τερζοπούλου απαντά στον Π. Πλακεντά για το θέμα του ΟΣΕ, μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ

Έντονη ήταν η αντίδραση από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου μετά και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας της προηγούμενης εβδομάδας, σχετικά με το θέμα του ΟΣΕ.
 Η δήλωση της Αθηνάς Τερζοπούλου:
 «Είναι πράγματι παράξενο.
 Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παν. Πλακεντάς , πρώην επαγγελματίας κομιστής θελημάτων κομματικών γραφείων,  να μου λέει ότι λέω ψέματα και άσχετα και παραπλανώ τον κόσμο. ( Δημοσίευση στον  Εορδαϊκό παλμό της 30.6.2021 , από την συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου στις 24.6.2021).
 Μην ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ Κύριε να το ξανακάνετε. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. Ενημερωθείτε επιτέλους ότι τα επενδυτικά προγράμματα του ΟΣΕ τα υλοποιεί η ΕΡΓΟΣΕ και στις επενδύσεις που εξήγγειλε στις 18.6.2021 η ΕΡΓΟΣΕ ,ο Δήμος Εορδαίας είναι εκτός. Αυτό ειπώθηκε από εμένα και μην  διαστρεβλώνετε συστηματικά .Ηρεμήστε! Μακριά από εμένα οι πολιτικάντικες μεθοδολογίες.
 Ελπίζω πραγματικά να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον Δήμο μας».
 Με Τιμή
 ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ»

https://e-ptolemeos.gr/i-athina-terzopoyloy-apanta-ston-p-plakenta-gia-to-thema-toy-ose-meta-ta-osa-akoystikan-sti-synedriasi-toy-ds/

 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021