Κυριακή 12  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τι πετούν – εκτός από τα νερά – και πού οι ψαράδες εκθέτες της κεντρικής λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, ενώ δεν πρέπει να το κάνουν (Βίντεο)   

Τι πετούν – εκτός από τα νερά – και πού οι ψαράδες εκθέτες της κεντρικής λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, ενώ δεν πρέπει να το κάνουν (Βίντεο)   

 

 

Η κυρία Αγγελίδου τοποθετούμενη άγγιξε ένα σημαντικό ζήτημα, καίριο διά την Πόλιν, διότι αφορά την Λαϊκή μας αγορά και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της.

Εποπτεύουσα Αρχή είναι ο Δήμος της Πόλεως, ο κύριος Ορφανίδης (ένας υπερενεργητικός άνθρωπος) είναι παντού κάθε Τετάρτη καθ’ όλη την λειτουργία της Αγοράς εντός της, όλοι τον βλέπουν.

Επόμενο είναι, ένα πρόβλημα που είναι νυν και ΑΕΙ όπως αυτό της διαχείρισης των αποβλήτων θα έπρεπε να λυθεί.

Υπάρχει κανάλι, έμπροσθεν των πάγκων των αλιευμάτων. Το είπε με σαφήνεια η κυρία Αγγελίδου, το γνωρίζουμε όλοι, διότι είμεθα διερχόμενοι καθημερινά από εκεί.

Όμως υπάρχει μια συνεχής μυρωδιά, το διαβρωμένο τσιμέντο είναι απορροφητικό υίλκο, ασφαλώς δεν επαρκεί το νερό της υδροφόρας.

Μήπως αντί να πετροβολούμε τους ιχθυέμπορους να τους καθοδηγήσουμε;

Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε την παρατημένη Λαϊκή Αγορά, βάζοντας στα ευαίσθητα αυτά σημεία δάπεδα  υγειονομικά τα οποία θα πλένονται και εύκολα.

Κύριε Δήμαρχε υπάρχει και η άλλη πλευρά του Νομίσματος.

Την κυρία Αγγελίδου την είδαμε σε βίντεο συναδέλφου, μάλλον πρόκειται για την επιτροπή Ποιότητος ζωής, με πολύ λίγα άτομα να συμμετέχουν. Ο κύριος Χαρακτσής  διέκοπτε συνεχώς την κυρία Τερζοπούλου, ζητώντας της να ζητά τον λόγο πρωτού μιλήσει (6-7 άτομα ήταν) και κάνοντας ο ίδιος οχλοβοή. Η ερώτησις της κυρίας Τερζοπούλου προς την κυρία Αγγελίδου ήταν εάν καταλήγουν τα απόβλητα σε αγωγό ομβρίων, τρεις φορές το ρώτησε, δεν απαντήθηκε διότι έκανε οχλοβοή ο κύριος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ας απαντήσει κάποιος, όλους μας ενδιαφέρει, καταλήγουν σε αγωγό ομβρίων ή όχι;

 

Διαβάζουμε  στο Kozan.gr

Τι πετούν – εκτός από τα νερά – και που οι ψαράδες εκθέτες της κεντρικής λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, ενώ δεν πρέπει να το κάνουν. Δείτε τι ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, στην ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής, η κα. Φωτεινή Αγγελίδου, Διευθύντρια Πολεοδομίας και του τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας ζωής του Δήμου Εορδαίας. Σύμφωνα με το νέο κανονισμό, για τέτοιου είδους παραβάσεις, θα προβλέπονται πρόστιμα ακόμη και δίμηνη αφαίρεση αδείας των παραβατών.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021