Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Ογκώδες πλήθος, "αταξικής προελεύσεως",  ρακένδυτοι, άνεργοι, στρεσαρισμένοι, θρησκόληπτοι, απογοητευμένοι, Εθνομάρτυρες, Άγιοι,  άστεγοι, είναι μη κατατάξιμοι πολιτικά.

Ογκώδες πλήθος, "αταξικής προελεύσεως", ρακένδυτοι, άνεργοι, στρεσαρισμένοι, θρησκόληπτοι, απογοητευμένοι, Εθνομάρτυρες, Άγιοι, άστεγοι, είναι μη κατατάξιμοι πολιτικά.

Ptolemais-post, Εμπιστευτικό!!! Πολιτίδης Χρήστος.

Ελλάς, ακυβέρνητη Πολιτεία/ Ελλάς, Πολιτεία της προσφυγιάς, Γεώργιος σεφέρης (παράφραση).

Υπάρχει ένα ογκώδες πλήθος στην χώρα μας αταξικής προελεύσεως, έχει τους πάντες, ρακένδυτους, άνεργους, στρεσαρισμένους, θρησκόληπτους, απογοητευμένους, Εθνομάρτυρες, Άγιους, μεσοαστούς, άστεγους! Είναι μη κατατάξιμο πολιτικά.

Προσπάθησαν και αριστεροί και δεξιοί να εισβάλουν μέσα του.Στιγμιότυπο οθόνης 2021 07 15 113628

Το θέμα είναι ότι υπάρχει διακεκαυμένη ζώνη εκεί!!! Τους είδαμε και μέσα στους αγανακτισμένους, τους είδαμε και μέσα στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

Δεν τους ήλεγξε η αριστερά τους χρησιμοποίησε για εικόνα, το ίδιο έκανε και ο Ανέμελος με το Μακεδονικό, για τον κύριο Μητσοτάκη ομιλώ. Δημιούργησε κσι αυτός τότε την μεγάλη εικόνα με αυτούς!!! Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, είναι ανεξέλεγκτοι και επίσης ανίκητοι.

Με την σειρά του λοιπόν ο κύριος Μητσοτάκης εισπράττει τα πάντα, τον αποκαλούν Άθεο, Εθνοπροδότη, Αντίχριστο, Πουλημένο, τέκνο του Διαβόλου , βιβλίο γράφεις με όλα αυτά τα επίθετα.

Βέβαια είδαμε και πτώματα σε αποσύνθεση ακροδεξιών μέσα τους και αυτοί την πολιτική υπεραξία αναζητούν.Στιγμιότυπο οθόνης 2021 07 15 113601

Δεν κατατάσσεται αυτό το πλήθος, είναι αταξικό, τα γνώριμα στοιχεία συνένωσης ή οι δεσμοί μεταξύ τους είναι το έντονο θυμικό, η απογοήτευσις, η πίκρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, το μένος ενάντια στο σύστημα και τους συστημικούς εκφραστές του, η κακοποίηση τους από το τραπεζικό σύστημα και η οικονομική ένδεια, άφησα το σπουδαιότερο για το τέλος.

Ήρθε η σειρά του κυρίου ανέμελου να εισπράξει άπειρες πολιτικές καρπαζιές και κλωτσιές από αυτό το ετερόκλιτο πλήθος.

Η Ιστορία έχει τους δικούς της Νόμους κίνησης και κρατά μνήμη, αυτή την μνήμη την ενσαρκώνουν δρώντα υποκείμενα με αρνητική η θετική ενέργεια.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021