Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Στιχομυθία κ. Πλακεντά με κύριον Κωτίδη!!

Στιχομυθία κ. Πλακεντά με κύριον Κωτίδη!!

Την 2αν Ιουλίου Δημοσίευσα το άρθρο του κυρίου Κωτίδη Νικόλαου με τίτλο "ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ"  ... https://ptolemais-post.gr/component/content/article/2-uncategorised/919-egrigorsi-gia-na-min-xasoume-ksana-to-treno-kai-oxi-mono?Itemid=101.

Το Άρθρο αναπαρήχθη, όχι από εμένα , από την σελίδα FB του κυρίου Κωτίδη πολλάκις, από όλα τα μέσα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κυριολεκτώ!!!!

Με έκπληξη είδαμε σχόλιο του Δημάρχου στο FB κάτωθεν της αναρτήσεως…Στιγμιότυπο οθόνης 2021 07 03 020940

Την επισυνάπτω.

Κατόπιν έλαβα μήνυμα από τον κύριο κωτίδη με την απάντησιν του, την οποίαν και ασφαλώς Δημοσιεύω.

Νικόλαος Κωτίδης προς κύρον Παναγιώτη Πλακεντά: Αγαπητέ μου Δήμαρχε εφιστώ την προσοχή και την εγρήγορση σας.

Τα θέματα είναι υπαρκτά, και έχουν πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Αυτά που αναφέρω δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου. Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε τις πληροφορίες μας,  καλό είναι η Δημοτική αρχή και εσείς ειδικά Δήμαρχε, να αξιοποιείτε τις πληροφορίες αυτές.

Ένα ενδεικτικό θα αναφέρω και επειδή δεν είστε νέος στην Αυτοδιοίκηση θα το θυμάστε. Επί Δημαρχίας κ. Κουκουλόπουλου υπήρχε η πρόταση για μεταφορά του σταθμού, του σιδηροδρόμου της Κοζάνης στα Κοίλα, ήταν τυχαίο; Όχι βέβαια. Θυμηθείτε λοιπόν από πότε η Κοζάνη μεθόδευε κάτι που σε λίγο θα είναι πραγματικότητα. Εσείς προσωπικά Δήμαρχε με τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν βγήκατε σε συνέντευξη και αναφέρατε για την διασύνδεση της σιδηροδρομικής γραμμής με το Αμύνταιο και το ΒΙΟΠΑ, σαν μια μεγάλη επιτυχία, πράγμα όμως που δεν είναι έτσι.

Η μεγάλη επιτυχία είναι η διάνοιξη και η σύνδεση με Νάουσα, ώστε να έχουμε σιδηροδρομική σύνδεση, αλλά και νέα οδική προς Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες αλλά φοβάμαι, ότι ενώ είναι πολύ έντονη η συζήτηση στο υπουργείο εσωτερικών αλλά και στον ΟΣΕ για αυτήν την διασύνδεση με Νάουσα ''η απουσία του Δήμου Εορδαίας αλλά και των φορέων της περιοχής (π.χ. Εμπορικός σύλλογος, Εργατικό Κέντρο κτλ), είναι απόντες στις συζητήσεις που γίνονται''. Θα σταματήσω....

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ....ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ...Με όλο τον σεβασμό και την αγωνία μου για να μην χαθεί και αυτό το τρένο, χάσαμε και χάνουμε πολλά τα τελευταία χρόνια και δεν το αντέχω πλέον!!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021