Παρασκευή 17  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ptolemais-post- Ο κύριος Συρίγος-το τμήμα λογοθεραπείας και η έκφραση "μόνο στα χαρτιά υπήρχε"

Ptolemais-post- Ο κύριος Συρίγος-το τμήμα λογοθεραπείας και η έκφραση "μόνο στα χαρτιά υπήρχε"

Ας τα δούμε!

Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρομαι επί του Θέματος.

Στην Συνέντευξη, Υπάρχει η επίμονη ερώτηση, διακρίνουμε την χαρακτηριστική επίμονη φωνή της κυρίας Μαίρης Κεσκιλίδου, "μακάρι να μοιάσουν σε αυτούς του τεμπέληδες του Δημόσιου τομέα ορισμένοι που ιδιωτεύουν και ίπτανται στους ουρανούς αναζητώντας ευκαιρίες διά να θηρέψουν και λέγονται Δημοσιογράφοι του ιδιωτικού τομέα".

Τον κύριο συρίγο τον γνωρίσαμε μέσα από ζήτηματα  Γεωπολιτικής Ανάλυσης.

Σίγουρα ήταν λάθος του κυρίου Μητσοτάκη να είναι υφιστάμενος της Ατάλαντης κυρίας Κεραμέως, η οποία φέρει ασυνάρτητο πολιτικό λόγο, εκπίπτει σε ολισθήματα συνεχώς και δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε δημιουργικό στην διετή θλιβερή πορεία της.

Ο κύριος Συρίγος μαζί με μια πλειάδα στελεχών αλωνίζουν περιοχές που το γαλάζιο κόμμα πονά!

Ο ρόλος τους είναι να επαναπροσεγγίζουν χαμένους ψηφοφόρους.

Μάλιστα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο μας, απολαύστε στιχομυθία (μάλλον νομίζει ότι είναι φαρδιόκαρδος φοιτητής, όπως πάει και όπως έρθει)…

Ο Δήμαρχος κάθε Πόλεως αν δεν έχει ψυχή να σηκώσει την Μαγκούρα, γίνεται πολιτικό κουφάρι.

Διαβάζουμε λοιπόν.

«Δεν υπήρχε ούτε Μελέτη σκοπιμότητας ,αλλά ούτε Ακαδημαϊκή Μελέτη για το τμήμα Λογοθεραπείας για το τι θα γίνει και πως θα λειτουργήσει . Ήταν ένα τμήμα φτιαγμένο στα χαρτιά. Καθήκον μας να στηρίξουμε τα άλλα δύο τμήματα (Μαιευτικής και Εργοθεραπείας)». Στη δήλωση αυτή προέβη ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος από την Πτολεμαΐδα, τελευταίο σταθμό της διήμερης επίσκεψης του στη Δυτική Μακεδονία επισκεπτόμενος τις δομές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στις πέντε πόλεις που έχουν αναπτυχθεί.

Μετά την περιήγηση του στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας, ο Υφυπουργός μετέβη στο Δημαρχείο Εορδαίας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς θέτοντας ως κεντρικό ζήτημα το Τοπικό ρυμοτομικό στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου « Φούφα» για την ανάπτυξη του campus του Πανεπιστημίου στην Πτολεμαΐδα μέσω ΣΔΙΤ. Όπως ανέφερε « τρέχουμε για την έκδοση του Ρυμοτομικού και ενώ ήταν να υπογραφεί, παρουσιάστηκε ένα τυπικό κώλυμα, που στο επόμενο διάστημα θα το αντιμετωπίσουμε» προσβλέποντας και στη βοήθεια του κ. Συρίγου, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί « εάν υπάρχει προοπτική για το τμήμα Λογοθεραπείας» που ως γνωστό αναστέλλεται η Λειτουργία του όπως και για τριάντα επτά τμήματα σε όλη τη χώρα.

‘Έπρεπε να δικαιώσει βλέπετε την πολιτικά ανίκανη κυρία Κεραμέως.

Ο Κύριος Συρίγος αμπελοφιλοσοφούσε.

Τα τμήματα τα καινούργια σωστά εξαγγέλθηκαν, το πλεονέκτημα της κάποτε συγκεντρώσεως των Πανεπιστημιακών σχολών σήμερα η τεχνολογία το καθιστά μειονέκτημα.

Ο κύριος Συρίγος αντάλλαξε διάλογο με τον κύριο Πλακεντά, ο πρώτος έλεγε αποφασίζουμε το κλείσιμο διότι είναι σχολή που δεν υπάρχει, φαντάζομαι έρχεται και η σειρά της Μαιευτικής και ο δεύτερος μιλούσε για ΚΑΜΠΟΥΣ (κάπου το διάβασε, του έκανε εντύπωση και χωρίς να το καταλαβαίνει το χρησιμοποίησε) και πανεπιστήμιο.

Στην χώρα των τυφλών και των κουφών βασιλεύει ο κύριος Πλακεντάς με τον κύριο Συρίγο

Ταιριάζουν , είναι ασορτί με τα ερείπια που μείναν στην Πτολεμαΐδα.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021