Παρασκευή 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 ακραία η αντίδραση του Φαρμακοποιού, πολύ ακραία!!! Πλην όμως, οι Φαρμακοποιοί συνιστούν Ιδιωτικό Επάγγελμα, είναι γνωστό ότι με την τσέπη τους χρηματοδοτούν επανειλημμένως τα ελλείμματα του Κράτους σ

ακραία η αντίδραση του Φαρμακοποιού, πολύ ακραία!!! Πλην όμως, οι Φαρμακοποιοί συνιστούν Ιδιωτικό Επάγγελμα, είναι γνωστό ότι με την τσέπη τους χρηματοδοτούν επανειλημμένως τα ελλείμματα του Κράτους σ

Σχόλιον- Μάλλον ακραία η αντίδραση του Φαρμακοποιού, πολύ ακραία!!! Πλην όμως, οι Φαρμακοποιοί συνιστούν Ιδιωτικό Επάγγελμα, είναι γνωστό ότι με την τσέπη τους χρηματοδοτούν επανειλημμένως τα ελλείμματα του Κράτους στην υγεία και γενικότερα.

Θυμόμαστε επί κυρίων Σαμαρά-Βενιζέλου την απόπειρα κουρέματος των χρεών του Κράτους προς αυτούς.

Παρεκκλίνει η συζήτησις με καταγγελίες και με κλίμα που διαμορφώνεται από συναδέλφους.

Δεν είναι το πρόβλημα ο ακραίος Φαρμακοποιός αλλά το κράτος Παταχτσής,  το Δάσος να δούμε, όχι το δένδρο,  δεν δικαιολογείται ασφαλώς ο εν λόγω κύριος, αλλά η πενία ανωμαλίες Δημιουργεί σε μια Κυβέρνηση που η πολιτική της είναι ασυνάρτητη και άδικη.

ΕΟΡΔΑΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ »KOZAN.GR: Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

kozan.gr: Η περιπέτεια μιας συμπολίτισσας μας από την Πτολεμαίδα     
Έχω στο κινητό μου άυλη συνταγή από ιατρό, μετά από επικοινωνία μαζί του , για χορήγηση αντιβίωσης και ενός δυνατού παυσίπονου. Ψάχνω να βρω διανυκτερεύον φαρμακείο. Βρίσκω. Δυστυχώς όμως δεν εκτελεί άυλες γιατί έχει οικονομικές εκκρεμότητες με τον ΕΟΠΠΥ. Τι κάνω τώρα? Εντάξει ας πάρω με χρήματα το παυσίπονο τουλάχιστον. Ξανά δυστυχώς όμως, δεν το έχει. Συνειδητά δεν αποτυπώνω τα συναισθήματα μου . Τι θα ωφελούσε άλλωστε. Ούτε θα αναφέρω όνομα. Κάνω μια απλή καταγραφή όσων βίωσα. Θα παρακαλούσα όμως τον φαρμακευτικό σύλλογο της πόλης μας να επιλέγει για διανυκτέρευση φαρμακεία που και άυλες συνταγές να δέχονται και το κυριότερο να έχουν φάρμακα.
Ευχαριστώ
 
Φιλικά
Κουτσουμπίδου Μαριάνθη
κάτοικος Πτολεμαΐδας
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021