Πέμπτη 16  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σχόλιον του ptolemais-post.gr: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα το 2014

Σχόλιον του ptolemais-post.gr: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα το 2014

Σχόλιον του ptolemais-post.gr: Πάμε πολλά χρόνια πίσω, το 2014, είμαστε στην περίοδο των Σαμαροβενιζέλων, 

Υπήρχαν καταγγελίες για έλλειψη προσωπικού και αφύλακτο εν λειτουργία εργοστάσιο!!  Ως υπαίτιο παράγοντα καταστροφής του εργοστασίου. Δεν θα βγει ποτέ άκρη, τουλάχιστον αυτοί που δεν φταίγαν αθωώθηκαν. Οι πολιτικές δεν δικάζονται δυστυχώς!!!!

Διαβάζουμε 09.11.2014 στην efsyn.gr.

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Πτολεμαΐδας. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 9 το πρωί στον υπόγειο χώρο της 4ης μονάδας, όπου βρίσκονται καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.
Δύο άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά, με αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο ενώ όλο το κτίριο έχει εκκενωθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης.
Παρά την φωτιά στα καλώδια, η πυροσβεστική διαβεβαίωσε ότι στην περιοχή της Πτολεμαΐδας γίνονται προσπάθειες να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 10 οχήματα και 21 άνδρες από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες Πτολεμαΐδας, Κοζάνης και Φλώρινας. 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθώοι οι 8 κατηγορούμενοι για τη φωτιά στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας
Την πλήρη αθώωση των συνολικά 8 κατηγορουμένων, για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας στις 9 Νοεμβρίου 2014, αποφάσισε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Εορδαίας.
Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν ένας Τομεάρχης και ένας υποτομεάρχης στου σταθμού, καθώς και 6 ακόμα εργαζόμενοι που θεωρήθηκαν υπαίτιοι για αμέλεια σχετικά με τις κανόνες ασφαλείας, οι οποίοι οδήγησαν στην μεγάλη πυρκαγιά, η οποία υπήρξε καταστροφική.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν καταδικαστεί ο πρώην Διευθυντής του Σταθμού και ένας Τομεάρχης, με την υπόθεση όμως να συνεχίζεται καθώς τόσο η ΔΕΗ όσο και η δικαιοσύνη είχαν ζητήσει περαιτέρω έρευνα και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Οι δικηγόροι υπεράσπισης, Χρήστος Μπήινας και Δημήτρης Καραμήτρος, κατέθεσαν στο δικαστήριο ισχυρισμούς τους οποίους η έδρα έκανε δεκτούς, απαλλάσσοντας από τις κατηγορίες τους 8 κατηγορουμένους, κλείνοντας ουσιαστικά την υπόθεση.
Η δίκη ολοκληρώθηκε μετά από διαδικασία 6 ωρών και την κατάθεση 11 μαρτύρων.
Το υπογράφει ο κύριος Ζήσης Πιτσιάβας
Σχόλιον του ptolemais-post.gr: Πάμε πολλά χρόνια πίσω
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021