Παρασκευή 29  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και οι απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ   

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και οι απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ  

Ολες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.

 

Το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο δεν είναι για παζάρια και για διάλογο», ακούστηκε δυνατά  από τα στόματα χιλιάδων διαδηλωτών και το εργατικό κίνημα δείχνει αποφασισμένο να αγωνιστεί δυναμικά ώστε το νομοθέτημα - τερατούργημα της κυβέρνησης να καταλήξει τελικά εκεί που του αξίζει: στον σκουπιδοτενεκέ.
«Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητάει η εργατιά», ήταν ένα από τα δεκάδες συνθήματα που δέσποσαν στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Σήμερα ήταν μια αισιόδοξη μέρα, αλλά μόνο η αρχή ενός αγώνα που πρέπει να κλιμακωθεί και να μαζικοποιηθεί για να μην έχουμε και με την κοινοβουλευτική βούλα την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.Screenshot 1
Οι επόμενες εργατικές κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 16 Ιούνη.
Υ.Γ: Οπως είχε καταγγέλλει η ειδική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μάχη Νικολάρα, η εργοδοσία του ΣΚΑΪ που «προσπαθούσε να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό», τελικά το κατόρθωσε. 
Η πρόταση τη; κ Νικολαρά στο κείμενο της "Οι συνάδελφοι πάντως που ασκούν αυτές τις πιέσεις από θέση ευθύνης πρέπει να ξανασκεφτούν αν είναι δημοσιογράφοι ή απλά υπάλληλοι των αφεντικών τους", δεν ξέρουμε αν έχει λόγο ύπαρξης. 
Ολα τα στελέχη του ομίλου ΜΜΕ του Αλαφούζου, από τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ Βασίλη Παπαδρόσο, μέχρι Πορτοσάλτε, Βουλαρίνο και Υποφάντη, συνειδητά -και ακριβοπληρωμένα-  έχουν επιλέξει να στρατευτούν στις επιδιώξεις του εργοδότη τους. Να δουλεύουν με τρόπο ανάλογο με το γραφείο τύπου της Ν.Δ. Δεν χρειάζεται δηλαδή κάτι να "ξανασκεφτούν". Εχουν επιλέξει την στράτευση τους. image002
(Ασε που μπορεί να έχουν και ... όνειρα. Να σκέπτονται δηλαδή ότι ανάλογη συμπεριφορά μ' αυτούς είχαν όταν δούλευαν στο "μαγαζί" Αλαφούζου, Παπαδημητρίου και Μπογδάνος, οι οποίοι στην πορεία έγιναν βουλευτές, Αυτοί δηλαδή γιατί να μην προσδοκούν μια τέτοια εξέλιξη;).
Υ.Γ2 Η ενέργεια της ΕΣΗΕΑ να παραπέμψει κάποιος απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενωσης, είναι εντελώς προσχηματική.  
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021