Κυριακή 30  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουνίου

 Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουνίου

Την εν λόγω Αντιδήμαρχο την συνάντησα πρώτη φορά πριν σχεδόν 6 έτη, ήταν Γραμματέας στο Σύλλογο Πολυτέκνων, είχαμε παραχωρήσει την διοργάνωση του θεσμού «Καθαρά δευτέρα Εορδαία», υπήρξε μάλλον αμοιβαία απώθησις. Και τότε και μέχρι και σήμερα. Στις όποιες τυχαίες συναντήσεις μας! Το προσωπικό κριτήριο δεν έχει θέση στα Δημόσια δρώμενα! Είναι ασφαλώς σημαντικό το ότι ενεργοποίησε Συλλογικότητες και κομμάτι του ιδιωτικού τομέα, συνήθως δύσκολα παντρεύονται αυτά. Εύχομαι καλή επιτυχία! φυσικά όταν μιλάς για "Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον" δεν μπορεί να αφήνεις έναν αντιδήμαρχο πολιτικά ομόκλινο να υλοτομεί την Πόλιν. Ή αγαπητή κυρία Αντωνιάδου πάρτε του το πριόνι από τα χέρια ή στείλτε τον σπίτι του. Είναι πλέον πολλά τα κρούσματα… Εύχομαι κάθε επιτυχία, είναι πρωτοποριακή αυτή η παρέμβασις, σε μίαν Πόλιν που ως ένδυμα φέρει συνεχώς το παρελθόν επάνω της.

 Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιουνίου ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, καθώς και με συλλόγους, φορείς και εθελοντές στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Οι δράσεις ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας και σε κεντρικούς δρόμους. Στον πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας ο φωτογραφική ομάδα Έκφραση έκανε έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας. Το ΚΔΑΠ Αρλεκίνος έκανε κατασκευές και παιχνίδια για παιδιά με το «λούνα πάρκ της ανακύκλωσης» στο πάρκο Βιβλιοθήκης, ενώ το ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης» έστησε ένα μεγάλο επιτραπέζιο περιβαλλοντικό παιχνίδι στην κεντρική πλατεία, όπου το χάρηκαν τα μικρά παιδιά. Επίσης το ΚΔΑΠ «Τούμπες» στο χώρο τους έκανε κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, επίσης για τους μικρούς φίλους.
Στο μήνυμά της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου, τόνισε πως «ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης ο δήμος Εορδαίας διοργανώνει διήμερες δράσεις περιβαλλοντολογικού περιεχόμενου. Ευαισθητοποιούμαι τα παιδιά και καλλιεργούμε τη συνείδηση της ανακύκλωσης από μικρή ηλικία».
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και αύριο με πλούσιο πρόγραμμα και με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. 
 
Είναι από το E-PTOLEMEOS.GR:
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021