Τρίτη 2  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σε καλό δρόμο το αίτημα της ενεργοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από το Αμύνταιο προς Πτολεμαίδα και το ΒΙΟΠΑ (πρώην εργοστάσιο ΑΕΒΑΛ).

Σε καλό δρόμο το αίτημα της ενεργοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από το Αμύνταιο προς Πτολεμαίδα και το ΒΙΟΠΑ (πρώην εργοστάσιο ΑΕΒΑΛ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, ο Δήμος Εορδαίας έχει καταθέσει, ήδη, αίτημα προς τον ΟΣΕ κι οι πρώτες παρασκηνιακές εξελίξεις δείχνουν πως πολύ σύντομα στελέχη του συγκεκριμένου οργανισμού θα βρεθούν στην Εορδαία προκείμενου να εκτιμήσουν την κατάσταση σε ό,τι αφορά τόσο τη συντήρηση που θα απαιτηθεί προς αυτή την κατεύθυνση όσο και το κόστος που θα απαιτηθεί. 

Παράλληλα ο Δήμος Εορδαίας έχει αιτηθεί την παραχώρηση του κεντρικού κτηρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού, του περιβάλλοντος χώρου καθώς και μιας παραπλήσιας αποθήκης με σκοπό να τα αξιοποιήσει για δράσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ptolemais-post.gr Ως συνήθως η Δημοτική Αρχή Πτολεμαΐδος τρέχει πίσω από θέματα που βάζει η Κοζάνη (Πόλη) στο τραπέζι, η Ιστορία ξεκίνησε και πάλι μετά μετά 2-3 χρόνια και αφορά τα γεωπολιτικά συμφέροντα της απέναντι Πόλεως,   που ως συνήθως είναι αντίθετα με αυτά της Πτολεμαΐδος λόγο πλεονεξίας της γειτνιάζουσας!!!! Δεν έχουμe στόχο Δήμαρχε την Αλβανία ούτε το ΒΙΟΠΑ... Στόχος είναι το ΒΙΟΠΑ προς Αποβάθρα του Αξιού, έχω γράψει για τον δρόμο του Μεταξιού, ΑΞΙΟΣ-ΜΟΡΑΒΑΣ-ΔΟΥΝΑΒΗΣ. Μπορεί να το καλάβει αυτό κάποιος από την Κυβερνώσα Δημοτική Αρχή;  Βγείτε από την εσωστρέφεια επιτέλους.....



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021