Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ  (Παρεδόθη αναλυτικός φάκελος στον κ.Εφιετζόγλου για το τρένο με προσωπική επιστολή)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ (Παρεδόθη αναλυτικός φάκελος στον κ.Εφιετζόγλου για το τρένο με προσωπική επιστολή)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13-05-2022

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

(Παρεδόθη αναλυτικός φάκελος στον κ.Εφιετζόγλου για το τρένο με προσωπική επιστολή)

Χθές 12-05-2022 εξουσιοδοτημένα μέλη του κινήματος ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ομιλία του Προέδρου του Κόμματος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Μετά το τέλος της ομιλίας παρέδωσαν πλήρη και αναλυτικό φάκελο με προσωπική επιστολή και συζήτησαν για το θέμα του τρένου. (Της διακρατικής σιδηροδρομικής γραμμής Αλβανίας – Θεσσαλονίκης).

Νωρίτερα το απόγευμα σε σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο της Πόλης, η συνάντηση εδώ και μήνες συνεχώς αναβάλλεται, (θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μάλλον ο Δήμαρχος την αποφεύγει).

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ως κίνημα πλέον κορυφώνει τις δράσεις της. Ένα έτος ατελείωτων παρεμβάσεων, στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στους κυβερνητικούς βουλευτές, σε υπουργεία,

στον ΟΣΕ, στον Πρωθυπουργό και στην αρμόδια Ευρωπαία Επίτροπο την κυρία Φερέιρα.

Μαζί με το τραίνο θα ανοίξει μια βεντάλια θεμάτων που άμεσα συσχετίζονται με αυτό το θέμα.

Αναφέρουμε τα σημαντικότερα :

Α.Ε.Β.Α.Λ. ή ΒΙΟ.ΠΑ. ή ΑΖΩΤΟ, όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι. Αχανής έκταση για τα δεδομένα δήμων της Ελλάδας. Η δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ.) συνεχώς βαλτώνει, ο Δήμαρχος κάνει κινήσεις να το αναγνωρίσουμε, υπάρχει όμως κάποια επιτυχία;;;;;

Τελευταίο εγχείρημα η κάθοδος του στην ΑΘΗΝΑ και πάλι όμως σιωπή και απογοήτευση!!!

Ας μας ενημερώσει, φίλιες δυνάμεις είμαστε στον αγώνα για να στηρίξουμε την ραγισμένη πόλη μας.

Ο περιφερειάρχης συνωμοτεί, ενάντια στην Εορδαία, ενάντια στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν, στην πολύπαθη περιχή της Πτολεμαΐδας / Εοραδαίας, για την ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης ζητά την επίσπευση της αδειοδότησης, για το ΒΙΟ.ΠΑ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ γιατί δεν κάνει το ίδιο;;; https://www.pdm.gov.gr/epafes-toy-perifereiarchi-dytikis-makedonias-giorgoy-kasapidi-me-ti-gen-grammatea-viomichanias-kai-ton-d-nta-symvoylo-etva-gia-tin-vi-pe-kozanis-kai-florinas

Υπάρχει εφημερίδα στη πόλη που σαμποτάρει την όλη μας προσπάθεια αρνούμενη να δημοσιεύσει τα άρθρα που η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της στέλνει.

Εμπάθεια προσωπική σε κάποια πρόσωπα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ή σαμποτάζ απέναντι στην πόλη και την περιοχή;;;;;

Θα το κρίνετε εσείς αγαπητοί μας συμπολίτες.

Τέλος....

Αγαπητέ Δήμαρχε!!! Σφάλετε με την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή Αμυνταίου –Πτολεμαΐδας, (αν όπως προβλέπεται να γίνει με ηλεκτροκίνηση από Φλώρινα μέχρι Κοζάνη, έχει καλώς, αλλά μέχρι τότε υπάρχει πάρα πολύς δρόμος).

Δεν είναι η αιχμή του δόρατος αυτή η γραμμή.

Θα γίνει, είναι δεδομένο για να συνδέσει τη Φλώρινα με τον κεντρικό ενδοχώριο σιδηροδρομικό κορμό, του κάθετου άξονα προς Καλαμπάκα.

Εδώ συζητάμε για διακρατικό σιδηρόδρομο με επίκεντρο του την Πόλη μας και τερματικό σταθμό την Θεσσαλονίκη και εσείς είστε εγκλωβισμένος σε ένα ανυπέρβλητο επαρχιωτισμό Πτολεμαΐδας - Αμυνταίου ή και Αμυνταίου – Πτολεμαΐδας ΒΙΟ.ΠΑ. (που ακόμη δεν έχουμε άδεια και που σκόπιμα καθυστερούν μέχρι να πάρει πρώτα άδεια η ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης και ύστερα........ βλέπουμε), πάντα έτσι γίνεται ή γινόταν, αν πρώτα ξεκινούσε κάτι στην Πτολεμαΐδα. Μόνο δικαιολογίες και προβλήματα, μέχρι να εγκριθούν τα αντίστοιχα της γείτονος πόλης. Θέλετε μερικά παραδείγματα;;

Επεκτάσεις σχεδίων πόλεως.

Μετεγκαταστάσεις κοινοτήτων.

Τηλεθέρμανση.

Και άλλα πολλά..... Θα επανέλθουμε.

Ο_ΧΑΡΤΗΣ_ΤΗΣ_ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ_ΤΟΥ_ΤΡΑΙΝΟΥ_ΣΤΗΝ_ΔΥΤΙΚΗ_ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ_2.jpg

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021