Σάββατο 20  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο δρόμος με τις λεύκες! Νέο επεισόδιο υπ. Αρ. 24 (24.500 ευρώ)

Ο δρόμος με τις λεύκες! Νέο επεισόδιο υπ. Αρ. 24 (24.500 ευρώ)

Ptolemais-post: Σας προτρέπουμε να γίνετε υλοτόμοι, είναι το επάγγελμα του Μέλλοντος!

Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας το σήριαλ με τίτλο ο δρόμος με τις λεύκες συνεχίζεται.

Είναι προφανές, ότι ορισμένοι θεωρούν την Περιφέρεια ιδιοκτησία τους, δεν έπεισε ο κύριος Τζιούμαρης με το νεφέλωμα των επιχειρημάτων του, απλά ροκάνισε χρόνο που σκοπό να κουράσει είχε και όχι να διαφωτίσει.

Η διάμετρος των δένδρων από τις φωτογραφίες που ο ίδιος παρέθεσε δεν ξεπερνούν τους 40 πόντους, μάλλον επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί του κυρίου Χριστοφορίδη, το εντέλλεσθε θα διασαφηνίσει αν έχει δίκιο ή όχι.

Ο κύριος Χριστοφορίδης μίλησε για τις τιμές υλοτόμησης που ορίζονται από τα χωρικά κυβικά και είναι 5,42 ευρώ το κυβικό στο βουνό, αυτή είναι η τιμή σε μέρη που είναι πολύ δύσκολη η κοπή και η μεταφορά τους,  όταν βρίσκεσαι σε κάμπο είναι απείρως ευκολότερα τα πράγματα.

Το "τι λες ρε" κυριάρχησε για αρκετή ώρα, σχολιάζοντας ο κύριος Χριστοφορίδης τον χαρακτηρισμό σε προγενέστερο επεισόδιο προς το πρόσωπό του από τον κύριο Τζιούμαρη.

Εντύπωση προκάλεσε και το ότι δεν γνώριζε ο εισηγητής, κύριος Τζιούμαρης ότι (με βάση την τοποθέτηση Χριστοφορίδη) το κόστος αποζημίωσης για τις εργασίες προσμετράται σε χωρικά κυβικά και έτσι βγαίνει το τελικό κοστολόγιο. 

Αν βάλουμε το καλάθι, την τσάπα και άλλα βαρέα οχήματα σε κατοικημένες περιοχές, μέσα στο κοστολόγιο, πάλι τα 24.500 ευρώ είναι αδύνατον να βγουν.

Αμφισβήτησε τα λεγόμενα του κυρίου Τζιούμαρη, ότι τα δένδρα είναι 34 λέγοντας ότι δένδρο σαν το χέρι του σε διατομή είναι αστείο να το συνυπολογίσουμε.

Είναι θλιβερό, το ότι δυο μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ψήφισαν λευκό, δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, όταν βλέπεις σκιές και γκρίζες περιοχές, για να έχεις καθαρό το πολιτικό σου μητρώο καταψηφίζεις.

Η επιχειρηματολογία του κυρίου Χριστοφορίδη είχε κενά, του κυρίου Τζιούμαρη μαύρες Διαστημικές τρύπες

Τα χρήματα ασφαλώς είναι Δημόσια και δεν τρέχουν στους δρόμους εν είδει πηγών.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021