Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

«Κόλαφος» για τον Φιλιππίδη η κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη

 
«Κόλαφος» για τον Φιλιππίδη η κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη
 

«Κόλαφος» για τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη ήταν η μαρτυρία της καταξιωμένης ηθοποιού Κάτιας Δανδουλάκη στο δικαστήριο όπου συνεχίζεται  η δίκη του. Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για έναν «εκρηκτικό, πέραν του ορίου» άνθρωπο που λόγω του «ερωτικού του ενδιαφέροντος» στη Λένα Δροσάκη, επιτίθετο όχι μόνο σε εκείνη αλλά και σε όποιον άλλον ήταν κοντά της.

«Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει ένα βιασμό;», τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Δε γινόταν να συνεχιστεί άλλο αυτό το στρίμωγμα. Υπήρχε βοηθός και την έχρισε βοηθό για να είναι δίπλα του. Τι άλλο να σας πω!».

 

Σύμφωνα με τη μάρτυρα η συμπεριφορά του κατηγορουμένου ήταν καταπιεστική προς τη Λένα Δροσάκη και δεν ήταν λίγες οι φορές που την έφερνε σε δύσκολη θέση, δημιουργώντας παράλληλα ένα άσχημο κλίμα και μία αναστάτωση σε όλο το θίασο. Μάρτυρας: «Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία»

Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε;

Μάρτυρας: Του είπα να μιλήσουμε. Μου λέει «που είναι ο θίασος;», του λέω «θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας». Ήταν κυρίως ένας μονόλογος. Εξήγησα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε ένα θίασο. Του είπα ότι φταίει ο ίδιος ο εαυτός του. Δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω το βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. Λέγαμε στις τηλεοράσεις ότι ο Πέτρος είχε πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε. Δεν επικοινώνησα τι έγινε. Αυτό βγήκε μετά όταν άρχισαν να μιλούν τα παιδιά και τότε έγινε γνωστή αυτή η στάση μου. Έκανα ό,τι ένιωσε η ψυχή μου.

Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε γιατί είχε αυτή τη στάση;

Μάρτυρας: Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δε ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κ. Δροσάκη;

Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε θα φύγω. Της λέω όχι θα φύγει κάποιος άλλος.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε για τον  κατηγορούμενο ότι είναι « πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Είναι πληθωρικός, αλλά μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα όρια. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις». Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η κίνησή του να πάρει, αν και ήδη είχε, βοηθό τη Λένα Δροσάκη.

Πρόεδρος: Ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος το κυνηγητό;

Μάρτυρας: Βέβαια. Ερωτικό ενδιαφέρον.

Πάρεδρος: Πως καταπιεζόταν  ο θίασος;

Μάρτυρας: Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, εκείνος του έκανε επίθεση.

Υπεράσπιση: Το φλερτ τι πράγμα είναι; Γιατί δεν την πήρε δίπλα της για τα προσόντα της;

Μάρτυρας: Γιατί βοηθός υπήρχε χρυσέ μου! Εγώ ξέρω ότι υπήρχε βοηθός και πήρε και έναν άλλο βοηθό.

Υπεράσπιση: Γιατί να είναι φλερτ και όχι αναγνώριση της αξίας της;

Μάρτυρας: Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο γιατί υπήρχε βοηθός.

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκεται πλήθος ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Μαριάννα Τουμασάτου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Τζένη Διαγούπη.

https://www.zougla.gr/greece/article/kolafos-gia-ton-filipidi-i-kata8esi-tis-katias-dandoulaki



 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021