Σάββατο 13  Αυγούστου  2022 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δυτική Μακεδονία: Πλούσιο Αστυνομικό Δελτίο

Δυτική Μακεδονία: Πλούσιο Αστυνομικό Δελτίο

05-08-2022: Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις αλλοδαπούς
 
Κοζάνη, 05 Αυγούστου 2022
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις αλλοδαπούς
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη και 27χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Άρτας ως ηθικός αυτουργός
Κατασχέθηκαν τ o ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -2- κινητά τηλέφωνα και
-2- κάρτες sim
Συνελήφθη χθες ( 04 - 08 -202 2 ) το βράδυ σε περιοχή της Κ οζάνης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 29 χρονος ημεδαπός , για παράνομη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών .
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σ ε περιοχή της Κ οζάνης , Ι .Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29 χρον ο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα , τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 18 ετών , ο οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα .
Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, την ανωτέρω μεταφορά οργάνωσε και κατεύθυνε τηλεφωνικά ως ηθικός αυτουργός 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη σήμερα (05-08-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι .Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, - 2 - κινητά τηλέφων α και - 2 - κάρτες sim .
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας , ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους , οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Π λημμελειοδικών Κοζάνης.
 

05-08-2022: Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός στην Πτολεμαΐδα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κοζάνη, 05 Αυγούστου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός στην Πτολεμαΐδα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (04-08-2022) το πρωί, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 28χρονος αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -32- πακέτα τσιγάρων , για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.
Ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα τσιγάρων θα αποσταλεί στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, ώστε να προσδιοριστούν οι σχετικοί δασμοί, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
 

04-08-2022: Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή κοκαΐνης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κοζάνη, 4 Αυγούστου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή κοκαΐνης
Συνελήφθη χθες (03 -08-2022 ) το απόγευμα σ ε περιοχή της Κοζάνης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης , 47 χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς έλεγχο ς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 47χρονου, ό που βρέθηκαν εντός αυτού επιμελώς κρυμμένες -3- συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους -3- γραμμαρίων, καθώς και ένα πλαστικό καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης , τα οποία και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Πτολεμαΐς Ακυβέρνητη Πολιτεία
Αράπη Φρόσω -  Λογοθεραπεύτρια
Πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας- Εορδαίας για την Ανάπτυξη
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Θεσσαλονίκη - Βέροια - Πτολεμαΐς - Καστοριά

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις στο ημερολόγιο
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021