Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Απέβαλαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από γαλλικό δικαστήριο - Δείτε βίντεο

 
Zoi_Konstantopoulou_a_Sept_2015
Απρόσμενη εξέλιξη είχε η δίκη του Αλεξάντερ Βίνικ – Mr. Bitcoin όπως αναφέρεται συνήθως – στο Εφετείο των Παρισίων.  Το δικαστήριο απέβαλε από την αίθουσα την Ζωή Κωνσταντοπούλου από την αίθουσα και λόγω της άρνησή της να φύγει, οι δικαστές άλλαξαν αίθουσα για να συνεχίσουν την εκδίκαση της υπόθεσης!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η συνήγορός του Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Δικαστήριο τη διέταξε να βγει από την αίθουσα όπου γινόταν η δίκη και όταν ή ίδια αρνήθηκε επιχείρησαν να την συλλάβουν τρεις αστυνομικοί!

 
«Τελικά δεν έγινε η σύλληψη αλλά το δικαστήριο άλλαξε αίθουσα και τώρα δεν μου επιτρέπουν την είσοδο» ανέφερε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι όσα συμβαίνουν στο γαλλικό δικαστήριο είναι κυριολεκτικά αδιανόητα και πρωτοφανή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε στο βίντεο να αφήσει αιχμές για τους κ.κ. Μητσοτάκη, Τσιάρα και Μακρόν υποστηρίζοντας ότι ο Αλεξάντερ Βίνικ βρίσκεται στο στόχαστρο τριών κυβερνήσεων και οι συγκεκριμένες διαδικασίες ακολουθούνται για να επιτύχουν την παράνομη δίωξή του.

 
 
Δείτε το βίντεο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να περιγράφει όσα έγιναν στο δικαστήριο

Όπως είναι γνωστό , το Συμβούλιο Εφετών στο Παρίσι αναμένεται να κρίνει ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί και εάν ο 43χρονος Ρώσος πολίτης θα σταλεί από τη Γαλλία πίσω στην Ελλάδα για να εκδοθεί εκ νέου από τη χώρα μας στις ΗΠΑ.


Στις 19 Δεκεμβρίου 2019, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, διατάχθηκε η παράδοση του Βίνικ στη Γαλλία βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και ορίσθηκε ότι μετά την περάτωση της ποινικής δίκης και την έκτιση της όποιας ποινής, θα έπρεπε να επιστραφεί στην Ελλάδα για να εκδοθεί έπειτα στις ΗΠΑ.

Η συνήγορός του Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε χθες λόγο για ένα πολυετές «δικαστικό, διπλωματικό, διακυβερνητικό και ανθρωπιστικό σκάνδαλο», σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Βίνικ.

 
Σύμφωνα με το αμερικανικό αίτημα έκδοσης, ο Βίνικ φέρεται να ήταν διαχειριστής πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων  και οι ΗΠΑ τον κατηγορούν για ξέπλυμα 4 δισ. δολαρίων. Ο ίδιος υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι αθώος και ότι ουδέποτε υπήρξε διαχειριστής ή ιδρυτής του συγκεκριμένου ανταλλακτηρίου.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021