Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σενάρια επί σεναρίων για πρόωρες εκλογές με πολλαπλές διαψεύσεις

Σενάρια επί σεναρίων για πρόωρες εκλογές με πολλαπλές διαψεύσεις

 
Ανασχηματισμός και κάλπες εντός Φθινοπώρου ή με την λήξη της κυβερνητικής θητείας; Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με κυβερνητικά στελέχη αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να τοποθετούνται σχετικά.
Το σενάριο των πρόωρων εκλογών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ανέδειξαν δημοσιεύματα στον Τύπο προσδιορίζοντας μάλιστα και την ημερομηνία διεξαγωγής τους.
Η εκλογολογία φούντωσε μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το σενάριο που «έπαιξε» κατά κόρον θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάζει σοβαρά τις εισηγήσεις των συνεργατών του για επίσπευση των εκλογών. Μάλιστα στην εξίσωση μπαίνει και ο ανασχηματισμός της κυβερνήσεων πριν την εκλογική αναμέτρηση.
Ο πρωθυπουργός που έχει κατ’ επανάληψη διαψεύσει τα σενάρια αυτά το έκανε για ακόμη μια φορά.
Από το Βόλο, κατά την συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής (20/05) στο Δημαρχείο της πόλης με τους οκτώ δημάρχους της περιοχής επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας για την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού της έργου» θέλοντας να βάλει «φρένο» σε όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες.
Και άλλες διαψεύσεις
«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός πάρα πολλές φορές. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας» ανέφερε ορθά-κοφτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Απάντηση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για πρόωρη προσφυγή στις στις κάλπες, έδωσε από τα Χανιά, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Χανίων, και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στην τοποθέτηση της, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, απάντησε σύμφωνα με το kriti360.gr:
«Η επιτυχία του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Αμερική, δημιούργησε μια πολλή μεγάλη αναστάτωση, στον χώρο της αντιπολίτευσης και προσπαθούν να πουν ότι ο πρωθυπουργός θα εκμεταλλευτεί αυτή τη μεγάλη επιτυχία για να πάει σε εκλογές. Δεν τον ξέρουν καλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Αλ. Τσίπρας: «Oι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χτες»
Αν και η κυβέρνηση δεν «βλέπει» πρόωρες κάλπες στην αξιωματική επιμένουν στο αίτημα. 
«Αυτό που φοβάμαι όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει ουσιαστική αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτιών της κρίσης, δεν είναι αν θα κερδίσουμε τις εκλογές αλλά τι θα παραλάβουμε πάλι», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας (RealFM), προσθέτοντας ότι «οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χτες».


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021