Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κυρία Τερζοπούλου! Κάποιος έλαβε την ευχήν του Δημάρχου Εορδαίας

Κυρία Τερζοπούλου! Κάποιος έλαβε την ευχήν του Δημάρχου Εορδαίας

Και είναι αλήθεια, αυτή έχει εξωκοσμικές ιδιότητες, ευρύ πεδίο δράσης, διαχρονική αναφορά  και κάποιοι κακόβουλοι αναφέρονται για μεγάλη ανταλλακτική δυνατότητα, φτάνοντας μάλιστα να ισχυρίζονται ότι: η ευχή του Δημάρχου Εορδαίας αναβαθμίζεται συνεχώς έναντι του δολλαρίου, αυτό βέβαια μόνον ως λογοτεχνικό σχήμα μπορεί να ευσταθεί.

Μας αρέσει όλους η καυστική κριτική, όταν όμως γίνεται εμπάθεια, σκοπό έχει να παρακινήσει τον όχλο και να δημιουργήσει κλίμα! Στην επονομαζομένη λαϊκή γλώσσα της αγοράς ονομάζεται "δράσις των κλακαδόρων".

Ασφαλώς την κριτική και τις αντιφάσεις επιδιώκει ο Δημοσιογραφικός λόγος, όταν όμως αυτό γίνεται με ιδιάζων εκλεκτικισμό και στοχευόμενα γεννά ερωτήματα.

Απαντώνται βεβαίως - βεβαίως, δεδομένης της υπερκοσμικής δυνατότητος της Ευχής του Δήμαρχου μας.

Η οχλολοίδορη Μαύρη τρύπα της Εορδαίας

Διαβάζουμε στον Αγαπητό συνάδελφο του kozan.gr

Η αλήθεια είναι πως είτε τον αντιπαθείς είτε δεν τον έχεις ψηφίσει, κανείς δε μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι αυτή τη χρονική στιγμή στο Δήμο Εορδαίας ο Π. Πλακεντάς “παίζει” χωρίς αντίπαλο. Μια εκκωφαντικά ανύπαρκτη αντιπολίτευση, που, τρία χρόνια, ακόμη ψάχνει να βρει το βηματισμό της. Η παράταξη της Α. Τερζοπούλου αναλώνεται, ως επί το πλείστον, σε ανούσιες αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν σε επίπεδο συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας. Ελάχιστες δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις (κι αυτές με ακανόνιστη χρονική συχνότητα)  σε μια σειρά προβλημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τόπος. Σώζεται – για την αντιπολίτευση – έστω και κάτι στο παρά πέντε; Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα …φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό.

Η Χύτρα



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021