Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δεύτερο θύμα βιασμού από την παρέα του ΜΕΤ

Δεύτερο θύμα βιασμού από την παρέα του ΜΕΤ
0

Έξι χρόνια πέρασαν από την καταγελία για βιασμό κατά του Μάνου Παπαδόπουλου, του ανθρώπου που η Γεωργία Μπίκα καταγγέλει ως διοργανωτή του πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του ξενοδοχείου ΜΕΤ, το οποίο έληξε με τον βιασμό της από τα δύο αδέρφια Λεβέντη κι ένα τρίτο άτομο (με τα μπλε μάτια).

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει η «Ζούγκλα», η καταγγελία της Α.Β για το 2016 και η καταγγελία της Γεωργίας την Πρωτοχρονιά του 2022 είναι ταυτόσημες, λες κι έχουν βγει από το ίδιο καλούπι ενός εφιαλτικού σεναρίου. 

 
 

Το πρόσωπο που συνδέει τις δύο περιπτώσεις βιασμού είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος ως φαίνεται είναι απόλυτα ενσωματωμένος σε αυτό που αποκαλούν όλοι όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, τη «σκοτεινή» πλευρά της Θεσσαλονικής.

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που είχε και η Γεωργία Μπίκα, όπως η έντονη αδιαθεσία, πλήρη αδυναμία αντίδρασης στο εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και τις βίαιες κινήσεις του καταγγελόμενου από αυτή Μάνου Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εκείνος την έσυρε έξω από το κέντρο στο οποίο διασκέδαζε τόσο να μην μπορεί να αντισταθεί, ξεχνώντας μάλιστα το κινητό της και το παλτό της.

Μάνος Παπαδόπουλος
Μάνος Παπαδόπουλος

Η 28χρονη περιγράφει πως ένιωθε δυσφορία και ζάλη από βότκα και χυμό που την κέρασαν, αλλά και την αδιαθεσία που με την πάρωδο του χρόνου εντεινόταν όλο και περισσότερο. Βέβαια από την παρέα του Μάνου Παπαδόπουλου δεν έλειπε και ο περίφημος Χασάν που φέρεται σαν ιδιοκτήτης του παραλιακού κένρου «Αχίλλειον» και που στην ουσία, όπως τονίζουν καλά γνωρίζοντας τη «νύκτα» στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον Γιάννη Μυγδαλά, του οποίου το email βρίσκεται στο καταστατικό της εταιρείας που είναι κατατεθημένο στο ΓΕΜΥ.

Ανατρέχοντας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ανακαλύψαμε πώς συνεστήθη η εταιρεία της καφετέριας. Εταίροι ο Σερ Μουσταφά του γένους Μουμίνογλου με ποσοστό 90% και ο Αμέτ Μουσταφάογλου του γένους Χασάνογλου με ποσοστό 10%. 

Στο έγγραφο φαίνονται τα ονόματα των δύο εταίρων και το email του Γιάννη Μυγδαλά:

Γιάννης Μυγδαλάς
 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ίδια πρόσωπα εμπλέκονται και στην ιστορία της Γεωργίας Μπίκα τον περασμένο χειμώνα με ακόμη έναν φίλο τους, τον Μπάμπη Ντόλια, που φορώντας περούκα και μπλουζάκι με σήμα της Coca-Cola (συμφερόντων του καταγγελόμενου ως βιαστή Βασίλη Λεβέντη), προαναγγελοντας την πρόταση της εισαγγελέως, χλεύαζε τη δικαιοσύνη έξω από το ανακριτικό γραφείο.

Η ίδια παρέα, το ίδιο σκηνικό, οι ίδιες μέθοδοι και το ίδιο αποτέλεσμα με διαφορά έξι χρόνων. Για να συμπληρωθεί η γενική εικόνα επισημαίνονται και τα εξής. Μετά την κατάθεση μήνυσης της Γεωργίας Μπίκα κατά του Βασίλη Λεβέντη ο Γιάννης Μυγδαλάς επισκέφτηκε τον εργοδότη της Γεωργίας. «Είναι δυνατόν να τα βάζεις με τους billionaire» του είπε. Ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα του ζήτησε να φύγει πάραυτα. Τον πέταξε έξω δηλαδή. Αυτά για την ιστορία.

Ποια είναι η 28χρονη;

Η 28χρονη δεν γνώριζε προσωπικά, όπως η ίδια αναφέρει στην κατάθεσή της την Γεωργία Μπίκα, αλλά όταν διάβασε τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση, πήρε το θάρρος και αναζήτησε τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, τον οποίο μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν στη Θεσσαλονίκη και του εξέθεσαν τα γεγονότα.

Ο δικηγόρος επικοινώνησε με την εισαγγελία και γνωστοποίησε στον προϊστάμενό της την καταγγελία. Η απάντηση που πήρε ήταν να στείλει την 28χρονη να καταθέσει επίσημα για τα καταγγελόμενα, γεγονός το οποίο έπραξε.

Έτσι, η 28χρονη στις 28 Ιανουαρίου του 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:50, κατέθεσε στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Παντοπούλου, στο 5ο Τακτικό τμήμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την κατάθεση της 28χρονης:

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:50, ενώπιον της Ανακρίτριας του 5°u Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίας Παντοπούλου, παρουσία και της Γραμματέα Ζωής Δpίζη, εμφανίστηκε αυθορμήτως η παρακάτω μάρτυρας, η οποία, αφού ρωτήθηκε σχετικά με τα στοιχεία της ταυτότητάς της, απάντησε ότι ονομάζεται...

Κατόπιν, εξετάστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 220 Κ.Π.Δ και αφού ρωτήθηκε σχετικώς, κατέθεσε τα ακόλουθα:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζετε τηv Γεωργία Μπίκα και ποια είvαι η σχέση σας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τη Γεωργία τηv γνώρισα μέσω τον κ. Ζιώγα. Τηv γνώρισα στις 18.01.2022 μέσω τον Ζιώγα με τοv οποίο επικοινώνησα τηλεφωvικά με πρωτοβουλία μου. Είχα μιλήσει μαζί του τηλεφωvικά τοv προσέγγισα μετά από τηv επωνυμία της κατάθεσης της κ. Μπίκα που μου έδωσε το έvαυσμα vα μιλήσω για τη δική μου ιστορία. Μου φάvηκε ότι συσχετίζεται με το
ίδιο πρόσωπο που εμπλέκεται στο κύκλωμα. Το πρόσωπο αυτό είvαι ο Μάvος Παπαδόπουλος. Tov συγκεκριμέvο του γvώρισα μέσω κοιvωvικώv δικτύωv το 2016, μου έκαvε αίτημα φιλίας και το δέχτηκα. Άρχισε vα μου στέλνει μηνύματα που απαvτούσα από ευγένεια γιατί υπό άλλες σνvθήκες δε τοv θεωρούσα εvδιαφέροvτα ή άvθρωπο που θα με έλκυε.

Πληροφορήθηκε από αvάρτησή μου ότι προσεχώς θα ερχόμουv για επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και όταv ήρθα με προσέγγισε για vα βρεθούμε. Το Σάββατο βράδυ 12.11.2016 με κάλεσε σε vυχτεριvό μαγαζί που θα βρισκόταv με τους φίλους του. Στην αρχή ήμουv λίγο διστακτική λόγω κόπωσης γιατί ήμουv με μια φίλη μου που ήρθαμε μαζί από Αθήvα έξω και γυρίσαμε αργά στο ξεvοδοχείο. Αυτός ήταv επίμοvος και πιεστικός ότι θα
περάσουμε καλά θα είvαι ωραία φάση πpοσπαθώvτας να με πείσει.

Θα πηyαίvαμε στηv Πύλη Αξιού vομίζω. Μετά τηv πίεση και τα πολλά μηvύματα που δέχτηκα αποφασίσαμε εv
τέλει vα πάμε φαvταζόμεvη ότι θα ήταv μια vύχτα διασκέδασης. Μόλις καταφτάσαμε εισήλθαμε και πήγαμε vα βρούμε τοv Μάvο Παπαδόπουλο που ικαθόταv στο κέντρο του μαγαζιού με τους φίλους του. Ήταv έξι επτά άνδρες, μου σύστησε τους δύο από αυτούς, τους οποίους αναγνώρισα σrηv αστυvομία γιατί έχω υποβάλει μήvυση. Ήταν ο Φιvτιρίκος και ένας που συστήθηκε ως Χασάν και το όvομά του ήταν Γιώργος Τσέκος. Μας έβαλε ποτά, βότκα, και μετά τηv κατανάλωση του ποτού άρχισα vα μη vιώθω καλά, vα vιώθω δυσφορία και ζάλη.

Εμένα μου είχε βάλει λίγη βότκα και πολύ χυμό και μου έκανε εvτύπωση που αισθάνθηκα αδιαθεσία. Αvαφέρω στη φίλη μου ότι δεv vιώθω καλά και αμέσως μετά στοv Παπαδόπουλο που μου είπε vα τοv συvοδεύσω έξω για vα vιώσω λίγο καλύτερα. Εγώ είχα καταλάβει τους σκοπούς του vα συvευρεθεί μαζί μου και τοv απέφευγα. Ήταν πιεστικός και επίμοvος vα φύγουμε αμέσως για vα vιώσω καλύτερα και μάλιστα πρότειvε vα περιμένει
στο αυτοκίvητό του σε περίπτωση που αλλάξω γvώμη.

Σε αυτό το διάσrημα άρχισε η αδιαθεσία μου vα εvτείvεται πολύ και αυτός vα στέλvει μηvύματα και τηλέφωvα vα πάω έξω vα τοv συvαvτήσω και γιατί αργώ. Εγώ του έστειλα ένα μήvυμα «Μάνο δε vιώθω καλά δεv θα έρθω μαζί σου θα φύγουμε με τη φίλη μου καλό βράδυ». Μετά από έvα λεπτό από τηv αποστολή του μηvύματος μπήκε μέσα στο κέντρο με τσαμπουκά με έπιασε και μου μίλησε, ωρυόταν και με απειλούσε ότι αv δεv παω μαζί του θα με κάνει ρεζίλι, ότι το τραπέζι ηταv δικό του και vα κάνω αυτό που λέει αυτός. Μάλιστα με έπιασε από το αριστερό μου μπράτσο και πρώτη φορά είδα τόσο επιθετική συμπεριφορά σε έvαv άνθρωπο και τρόμαξα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε που καvοvίσαμε vα βρεθούμε.

Σε όλο αυτό το ξέσπασμά του εγώ είχα αδυvαμία στο vα αντιδράσω, τοv κοίταγα σαστισμένη, ουσιαστικά δεv μπορούσε vα δώσει εvτολή ο εγκέφαλός μου vα φωvάξω να ζητήσω βοήθεια και vα του πάρω το χέρι vα το τραβήξω. Έvιωθα μια ανημποριά, ότι μου συμβαίvει κάτι κακό τώρα, ότι δεv μπορώ vα αντιδράσω, vα έχουv καμφθεί οι αντιδράσεις μου και οι αισθήσεις μου vα μειώvοvται. Άρχισε vα με τραβάει μέσα στοv κόσμο και βγήκαμε έξω και μπήκαμε στο αμάξι του που ήταν ακριβώς απ' έξω. Με οδήγησε στο σπίτι του. Δεv ξέρω
που είvαι γιατί δεv ξέρω από Θεσσαλοvίκη, κάναμε περίπου δέκα λεπτά vα παμε.

Με πήγε στο υπvοδωμάτιο. Ήμασταν όρθιοι, έβλεπα ότι δεv ήμουv καλά του το είπα και μου είπε μηv ανησυχείς τώρα θα vιώσεις καλύτερα έχεις εμένα και όλα θα πάνε καλά. Μετά από αυτό το περιστατικό πήγε vα με ρίξει στο κρεβάτι και θυμόμουv ότι προσπαθούσα vα στυλώσω τα πόδια μου όσο πιο πολύ μπορούσα για vα μη με ρίξει αλλά δεv είχα δυvάμεις. Ήθελα vα του πω vα σταματήσει, αλλά δε μπορούσα vα εκφραστώ. Έvιωθα σα vα είχα απώλεια συvείδησης. Ev τέλει με έριξε με βίαιο τρόπο στο κρεβάτι, έγιvε συvουσία χωρίς τη θέλησή μου. Εφόσον ολοκληρώθηκε το συμβάν αυτός επισκέφτηκε το μπάνιο, μετά το ίδιο και εγώ επειδή ένιωθα ότι είμαι λερωμένη. Έπειτα γύρισα στο δωμάτιο που ο Παπαδόπουλος ήταν ήδη ντυμένος. Με όσες δυνάμεις είχαν μείνει προσπάθησα να ντυθώ και μέσα μου ικέτεuα να φύγουμε και πότε θα τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο.

Ωστόσο, ήμουν ακόμη υπό την επήρεια και δεν μπορούσα να εκφραστώ. Εν τέλει μου ανέφερε ότι πρέπει να φύγουμε γιατί οι φίλοι του μας περιμένανε σε άλλο νυχτερινό κέντρο που είχαν μεταβεί. Ωστόσο εμένα μου ήταν αδύνατο να επικοινωνήσω με τη φίλη μου γιατί λόγω του βίαιου τρόπου που φύγαμε από το μαγαζί δεν είχα πάρει το παλτό και την τσάντα μου που είχε το κινητό μου. Η φίλη μου έμεινε με τους υπόλοιπους της παρέας τον Μάνου, δεν της είπαν κάτι και ήξερε ότι είμαι έξω για να πάρω λίγο αέρα και να φάω κάτι και να συνέλθω.

Μετά μεταβήκαμε με τον Μάνο στο ΜΑΡΚΙΖ που βρήκαμε τους υπόλοιπους της παρέας του και την φίλη μου που ήταν μαζί τους. Πήγαμε με το αμάξι του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και στο νυχτερινό κέντρο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα, ήμασταν σαν ξένοι, εγώ ένιωθα ντροπή και αηδία μέσα μου και φόβο γι αυτό είπα στη φίλη μου ότι δεν νιώθω καλά και την παρακάλεσα να φύγουμε. Δεν είπα τίποτε στη φίλη μου γιατί ντρεπόμουν, ήμουν σε άρνηση, ήξερα ότι συνέβη κάτι κακό, αλλά δε μπορούσα να αντιδράσω και να το πω. Έτσι και έγινε πήραμε ταξί και αποχωρήσαμε για το ξενοδοχείο. Έκτοτε δεν τον ξαναείδα και δεν είχαμε καμία επαφή.

Το μόνο που έγινε τώρα λόγω της υπόθεσης που είδα όλα όσα έγιναν, μου ανέσυρε τις επίπονες μνήμες που έχω και πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυτρωθώ και αυτό που έλεγα στον κ. Ζιώγα είναι ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή και ότι θα στιγματιστώ γιατί αυτό ένιωθα τόσα χρόνια. Θυμάμαι το αίσθημα της ανημποριάς που ένιωθα και έλεγα στον εαυτό μου «Α... θα το υποστείς». Από τότε δεν με ενόχλησε, εγώ τον έσβησα από το ινσταγκραμ και αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και να με παρακολουθεί. Όλα αυτά δεν τα είπα ούτε στη μητέρα μου και δεν το ήξερε κανείς.

Γι' αυτό τον λόγο μίλησα τώρα γιατί πρέπει να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος της ντροπής αυτής της πατριαρχικής κοινωνίας. Αυτό που με συγκρατούσε τόσα χρόνια ήταν να μη στιγματιστώ. Άλλο τίποτε δεν έχω να προσθέσω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη σοβαρότητα της κατάθεσης της 28χρονης, στην ίδια ανακρίτρια, αντί αυτή να ληφθεί ως μαρτυρία που θα έπρεπε να συνυπολογιστεί στην υπόθεση της Γεωργίας και να κληθεί ο Μάνος Παπαδόπουλος να απαντήσει και επ' αυτής της κατάθεσης, πιθανόν η υπόθεση να διαχωρίστηκε από αυτή της Γεωργίας Μπίκα!! Δηλαδή, καταγγέλλεται κάποιος για βιασμό και έξι χρόνια αργότερα ο ίδιος άνθρωπος να στέλνει σε πάρτι τη Γεωργία Μπίκα, η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε, και για τη Δικαιοσύνη οι δύο υποθέσεις που έχουν κοινό παρονομαστή τον Μάνο Παπαδόπουλο θεωρούνται ξεχωριστές υποθέσεις. 

Ο Μάνος Παπαδόπουλος και τα ναρκωτικά

Όπως καταγγέλει η Γεωργία Μπίκα στη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Μάνος Παπαδόπουλος της είχε προσφέρει και προτείνει να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η 24χρονη αρνήθηκε. Ερωτώμενος σχετικά από την ανακρίτρια ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε ότι προσέφερε κοκαΐνη στην Γεωργία Μπίκα. 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021