Σάββατο 28  Σεπτεμβρίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐς: 4η Εκδήλωση Προβολής-Επικοινωνίας των παραγωγών "Μελιού και Προϊόντων κυψέλης" του Νομού Κοζάνης με την Κοινωνία της περιοχής μας!

Πτολεμαΐς: 4η Εκδήλωση Προβολής-Επικοινωνίας των παραγωγών "Μελιού και Προϊόντων κυψέλης" του Νομού Κοζάνης με την Κοινωνία της περιοχής μας!

Ανήκω στην αντισυμβατική σχολή δημοσιογραφίας που δεν ρωτά και μεταφέρει απαντήσεις, αλλά αναλύει και καταγράφει αυτό που βλέπει.

4η λοιπόν απόπειρα, του κλάδου των Μελισσοκόμων του Νομού Κοζάνης για επικοινωνία με τους ανθρώπους της περιοχής μας.2hgjfhjfghukghklghuyikguiykyugkφγφγβνχσφβγ_νσβσβζσαδφωζδω.jpg

Είναι Νέοι άνθρωποι, βλέπετε και στις φωτογραφίες, που είτε ζουν από το επάγγελμα της μελισσοκομίας είτε συμπληρώνουν το εισόδημα τους.

Άπειρα τα προϊόντα της κυψέλης! Διεισδύουν πέρα από τον χώρο της διατροφής, στον χώρο της υγείας και επίσης στον χώρο αισθητικής και του γυναίκειου κάλους, αποτελώντας την πρώτη ύλη παρασκευής καλλυντικών.

Οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την εμβληματική (και κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια) προσπάθεια διότι είναι πλέον το εσωρράχιο της οικονομικής δομής της περιοχής μας.

Δεν έχουμε πλέον την ΔΕΗ, την γκρέμισαν και δραστηριότητες τέτοιου είδους πρέπει να τις στηρίξουμε αλλιώς Δημογραφικά και οικονομικά είμαστε χαμένοι, ως "η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας".

Δώστε τον οβολόν σας σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητος, υπάρχουν και άλλα μέλια βουλγαρικά, κινέζικα και απροσδιορίστου ταυτότητος, τα οποία εμφανίζονται ως ανταγωνιστικά αλλά επί της ουσίας είναι σκουπίδια.

Στηρίξτε μια αξιόλογη προσπάθεια, που συνιστά άνοιγμα δρόμου για την απολιγνιτοποίηση. 

Ptolemais-post

3gbfdgbfegbefdbrefbtvrfetbrwttvbwer.jpg



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021