Παρασκευή 19  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ψαριανός: Εκπαιδευτικοί «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες», «αρχιμαφιόζοι»!

Ψαριανός: Εκπαιδευτικοί «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες», «αρχιμαφιόζοι»!

Έναν ασύλληπτο οχετό ύβρεων εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο γνωστός «γυρολόγος» της Βουλής, Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιδοθεί σε τοποθετήσεις που προκαλούν αντιδράσεις, αλλά τώρα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Το νέο παραλήρημα Ψαριανού έγινε με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

 

Για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο ο ίδιος, ο Ψαριανός θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που... «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Γι' αυτό, θεώρησε καλό να τους αποκαλέσει «μεγάλα καθάρματα», που πρέπει να απολυθούν, αλλά και «σκουλήκια, αλήτες» και «αρχιμαφιόζους»!

H ανάρτηση Ψαριανού

Οι ΚΑΘΗΓΗΤEΣ των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή «χάκερς» – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων

Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ
και πρέπει να πάνε σπίτι τους.
Σκουλίκια είναι. Αλήτες.
Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...

Την απέχθεια και το μίσος του για την εκπαίδευση την έχει εκφράσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια, όταν έκανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τον στιχουργό:

«Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.

Στα σχολεία γάμα τα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύσ' τα τους κατάμουτρα».

Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός (ο «διώκτης» αιωνίων φοιτητών) πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!

Σε παλιότερη ανάρτηση του στο twitter o Γρηγόρης Ψαριανός γράφει για τους εκπαιδευτικούς: «Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη - ας πούμε...- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ "χαφιέδικες" κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι...»

Την εξυπνάδα του να συμπληρώνει με δυο φωτογραφίες από εκπαιδευτικά συλλαλητήρια, έτσι ώστε να μη μείνει σε κανέναν η απορία σε ποιους αναφέρεται.

Είναι γνωστό ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά «επιτυχημένος τουρίστας Pixual Logoστα κόμματα».

Μετά από την απαραίτητη προεργασία στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη», στις δημοτικές εκλογές του 2006, ο Ψαριανός εκλέγεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών το 2007, εγκαινιάζοντας την κομματική του περιπλάνηση, αρχικά στη ΔΗΜΑΡ, μετέπειτα στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη (και συνεργασία με το ΚΙΝ.ΑΛΛ.) και τελικά στη Ν.Δ.

Ωστόσο, στις εκλογές του 2019 δεν εκλέχθηκε και έμεινε «αναξιοποίητος».

Τόσοι αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές εξασφάλισαν κάποια θέση, αυτός γιατί να μένει στην απέξω;

Είναι γνωστό ότι οι αποτυχημένοι πολιτευτές της Ν.Δ., είτε κατέληξαν σε θέσεις διοικητών σε νοσοκομεία -με τα γνωστά αποτελέσματα- είτε στις διοικήσεις διαφόρων οργανισμών.

Έτσι, η ώρα του διορισμού έφτασε και για τον ίδιο. Προσελήφθη - πάντα στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους - στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης.

Εκπαιδευτικοί «καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες», «αρχιμαφιόζοι»! | Η Εφημερίδα των Συντακτών (efsyn.gr)



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021