Πέμπτη 18  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ανάγκη επιδότησης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας για το κόστος θέρμανσης

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας Πέτη Πέρκα, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Καλλιόπη Βέττα, κατέθεσαν αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με την την ανάγκη για άμεση επιδότηση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας για το υπέρογκο κόστος θέρμανσης.

Την επιδότηση έχουν ζητήσει με επιστολή τους τα Επιμελητήρια Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης και Φλώρινας, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς, η Ένωση Ξενοδόχων Καστοριάς, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών – Οικονομολόγων Ν. Καστοριάς και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς.

 

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως “από το Νοέμβριο του 2022 η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει έωλες υποσχέσεις και εμπαίζει τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που περιμένει μάταια την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων. Οι συνεχείς και αλλεπάλληλες συσκέψεις των φορέων με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, έχουν προσφέρει μόνο αοριστολογία την ώρα που οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική και ενεργειακή κρίση που οδήγησε στο υπέρογκο κόστος λειτουργίας τους”.


Στην αναφορά των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας υπογραμμίζεται η ανάγκη να αναγνωρίσει η κυβέρνηση το πρόβλημα, να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και “να σταματήσει το παιχνίδι των επικοινωνιακών εντυπώσεων, υλοποιώντας αυτά που το ίδιο το Υπουργείο δεσμεύτηκε εδώ και ένα εξάμηνο“.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021