Πέμπτη 25  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Αναστολές εργαζομένων στο Μποδοσάκειο - ήτοι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Αναστολές εργαζομένων στο Μποδοσάκειο - ήτοι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Η Αναστολή εργαζομένων στο Μποδοσάκειο συνιστά ένα μικρό μέρος του Δράματος που παίζεται σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας.

Η κατάρα της οικογένειας ξαναχτυπά την Ελλάδα. Ολόκληρη η πολιτική διαδρομή της οικογένειας είναι γεμάτη ίντριγκες, αποστασίες, εθνικές συμφορές και διχασμούς!  Ίσως είχε δίκιο ο Ανδρέας Παπανδρέου που  χαρακτήριζε Εθνικό Μειοδότη τον πατέρα του, στα χνάρια του οποίου βαδίζει και ο υιός.

Θα ανατραπεί ο Ανέμελος και θα δικαιωθούν με πολιτική απόφαση όλοι αυτοί που δίνουν αγώνα από την αρχή του κορονοϊού στα Νοσοκομεία και τώρα τους πετάνε στο δρόμο.

Όμως τα Αριστερά Κόμματα οι Συλλογικότητες , οι Φορείς, οι Πολίτες μην μείνουμε αδρανείς, καταλύονται στοιχειώδεις Συνταγματικές διατάξεις, να σταθούμε κοντά στους εργαζόμενους με κινητοποιήσεις, δεν απολύονται απλά κάποιοι συνάνθρωποι μας και πετιούνται στον δρόμο. Η Δημοκρατία διασύρεται στον δρόμο και την περιφέρουν ημίγυμνη.

Αγαπητοί φίλοι  η Κυβέρνησις διαμορφώνει κλίμα! Οι παπαγαλοδημοσιογράφοι της καλλιεργούν συνεχώς τον τρόμο και μάλλον προλειαίνουν το έδαφος για νέο lock-down , είναι γνωστές οι συνεχείς αποτυχίες της και τώρα με τους ανενεργούς  ανεμβολίαστους Υγειονομικούς θα "καταρεύσουν" το σύστημα!!! Με τις αναστολές αναζητούν εξιλαστήρια θύματα και υπαίτιους. Οι Μητσοτάκηδες είναι Εθνική κατάρα διά την χώρα μας.

Υ.Γ.

Η διορισμένη από την ΝΔ Διοίκηση του Νοσοκομείου μας φυσικά παραμένει με τους θύτες, θα την μνημονεύουμε στην ιστορία της Πόλεως για τις γαλάζιες εορτές που έστηνε εντός του Νοσοκομείου μας κατ' εντολήν του κυρίου Μητσοτάκη.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021