Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο άμεσα υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος (κ. Πλακεντάς) - ζητούμε την παραίτηση του, υπάρχει πολιτική ανωμαλία, αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος

Ο άμεσα υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος (κ. Πλακεντάς) - ζητούμε την παραίτηση του, υπάρχει πολιτική ανωμαλία, αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος

Βόμβα στο Δ. Συμβούλιο Εορδαίας – Τοποθέτησις Ταϊρίδη

Το λόγο έλαβε ο βετεράνος κ. Ταϊρίδης, ανοίγοντας εκ νέου το θέμα με την κυρία Αντωνιάδου και τα κατευθυνόμενα τιμολόγια, είπε: Μιλήσαμε για την ηθική πράξη που ετελέσθη από την επιτροπή και συγκεκριμένα από την Αντιδήμαρχο κ. Αντωνιάδου.

Όπως με πληροφόρησε η Αρχηγός μου η κ. Αντωνιάδου έχει προβεί σε μήνυση κατά της κ. Τερζοπούλου, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση και ζητεί 50.000 ευρώ για τα όσα είπε η κ. Τερζοπούλου (είναι γνωστά).

Αν είναι δυσφήμηση το ό,τι, από το 19 που αναλάβατε και μέσα σε τρίμηνο να δίνει τιμολόγια γύρω στις 3.000 και το σύνολο να είναι 30.000 από ένα μαγαζί.  Αν αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμηση, τότε κάνετε λάθος, ο λαός μας στέλνει εδώ όχι για να συγκαλύπτουμε όλα αυτά.

Πρόεκυψε μηνυτήριος αναφορά εκεί είναι το λάθος σου συνάδελφε (αναφερόμενος στην κ Αντωνιάδου), δεν ξέρω ποιος σε προέτρεψε.

Εδώ παρενέβην  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και προέτρεψε να μην ακολουθεί προσωπικά θέματα, απίστευτο, υπάρχει  προφανής πολιτική σύγχυση διά την θέση που κατέχει.

Αυτό θα σας βγει μπούμερανγκ συνέχισε ο κ. Ταϊρίδης.

Υ.Γ.

Στον Εμπορικό Σύλλογο απευθυνόμαστε.

Δεν έχει αμφισβητηθεί η πράξις, ούτε η νομιμότητα, αλλά η ηθική διάστασις και το πρακτικό αποτέλεσμα, που είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι ομοειδείς επαγγελματίες είναι κορόϊδα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα λάβει θέση;

Δεν είμαστε πλέον Εορδαία, αλλά μπανανία, να χαιρόμαστε τους Πολιτικούς μπανανάρχες που μας κυβερνούν.

Ως εφημερίδα του Προοδευτικού χώρου στηρίζουμε την κ. Τερζοπούλου στο συγκεκριμένο θέμα, ηθικά και πολιτικά!!!!!

Ptolemais-post: Ο άμεσα υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος - ζητούμε την παραίτηση του, υπάρχει πολιτική ανωμαλία, αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος!!!



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021