Δευτέρα 20  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Τσιτσιπάς: Όμορφες εικόνες, με κατάχρηση σημαίας και χωρίς Εθνικό περιεχόμενο!!!

Τσιτσιπάς: Όμορφες εικόνες, με κατάχρηση σημαίας και χωρίς Εθνικό περιεχόμενο!!!

Σχόλιον του ptolemais-post.gr: Προσγειωνόμαστε λοιπόν, σε μια θλιβερή πραγματικότητα, ο κύριος Τσιτσιπάς, προβλήθηκε επανειλλημένως σε χιλιάδες εικόνες, με δάκρυα στα μάτια και φέροντας την Ελληνική σημαία επάνω του!!! υπάρχει Εθνική συνείδηση; υπάρχει Πατρίδα; Για αυτούς τους ανθρώπους ή είναι κάτι άυλο, για στιγμιαίες Δημόσιες συγκινήσεις και προς τέρψη των οφθαλμών αφελών ακροατηρίων.....

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον τενίστα που από αρκετούς θεωρείται ο κορυφαίος όλων τον εποχών. Τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Δυστυχώς εχασε σε αυτήν την μάχη. Σίγουρα όμως θα βγει κερδισμένος αν παραδειγματιστεί από την στάση ζωής του αντιπάλου του. Όχι αν προσπαθήσει να βαδίσει στα αγωνιστικά χνάρια του, αυτό είναι σχετικά εύκολο γιατί ειναι μικρος στην ηλικία και σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί τεχνικά. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του, να εμπνευστεί από την κοινωνική προσφορά του. Τότε θα μπορεί να υποστηρίξει πως τα κατάφερε. Θα έχει γίνει κάτι σημαντικότερο από σπουδαίος αθλητής, θα έχει εξελιχθεί σε σπουδαίο άνθρωπο.

Ο αντίπαλος του λοιπόν εχει ιδρύσει το  Ίδρυμα Νόβακ Τζοκοβιτς, το οποίο διευθύνει η σύντροφος του και μητέρα των 2 παιδιών τους και το οποίο στο επίκεντρο του έχει τα παιδιά. 
Μεταξύ των υπολοίπων δράσεων του ιδρύματος ξεχωρίζει η δωρεά χρημάτων για την κατασκευή σχολείου στην περιοχή του Trstenik ενώ συνολικά το Ίδρυμα Τζόκοβιτς έχει ανακατασκευάσει και κατασκευάσει 45 νηπιαγωγεία, βοηθώντας περισσότερα από 22.000 παιδιά στη Σερβία, ενώ έχει απασχολήσει και 1.600 εκπαιδευτικούς.
Ξεχωριστή αναφορά οφείλει να γίνει στην περσινή δωρεά 1.000.000 ευρώ προς την χώρα του ώστε να καταφέρει να εξοπλιστεί στη μάχη που έδινε με τον φονικό ιο. Δράσεις που εξηγούν γιατί ο Τζοκοβιτς αντιμετωπίζεται ως εθνικός ήρωας στη χώρα του. Οι επιδόσεις στο τένις είναι αξιέπαινες και καλώς μνημονεύονται. Αλλά το μετάλλιο της ανθρωπιάς και της κοινωνικής προσφοράς είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ταλαντούχους και τον τοποθετεί στο βάθρο των ηρώων.                                                                           
Ο Τσιτσιπας μπορεί εστω και τώρα  να διορθώσει το λάθος του, φοροδιαφεύγοντας μέσω Μονακό όσο η πατρίδα του βιώνει μια υπερδεκαετή κρίση και να γίνει ένα λαμπρό πρότυπο.
Η χώρα χρειάζεται τέτοια πρότυπα. Παθιασμένους αγωνιστές, που όμως φτάνουν σε ένα σημείο όπου η πορεία τους στοχεύει στην πρόοδο της κοινωνίας, όχι σε αύξηση μονο ενός ατομικού λογαριασμού. Ανθρώπους που κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες καταφέρνουν σχεδόν το αδύνατο.
Μακάρι όσοι τον συμβουλεύουν να του δείξουν ένα δρόμο μακριά από τα χλιδατα πάρτι εν μέσω κορονοιου ή τις ανόητες δηλώσεις για Harrods.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021